Езотерика

Как да разпознаем човек, който носи нещастие и да се предпазим от него

човек който носи нещастие

Според езотериците, съществуват няколко типа хора, които могат да съсипят живота ви, изсмуквайки щастието от него. Става дума за така наречените енергийни вампири и токсични личности. Комуникацията с този тип хора носи много неприятности и проблеми, затова експертите препоръчват да се научите как да ги разпознавате и да не ги допускате във вашия вътрешен кръг на общуване.

Как да разпознаем човек, който носи нещастие

Можете да научите повече за човека чрез комуникация, както и да се пазите, като не се разкривате пред напълно за непознати. Достатъчно е да ги разгледате внимателно по време на разговор, за да разберете точно какъв човек е пред вас и дали си струва да продължите да общувате с него. Има няколко признака, които показват появата на неприятности в живота ни от токсично общуване.

Постоянни конфликти

Човек, който привлича нещастие към другите, винаги е в епицентъра на конфликти и скандали. Животът му е низ от малки схватки, които той провокира с неподходящото си поведение, необмислени думи или действия.

Трудно общуване

Общуването с човек, способен да привлича нещастие, в началото може и да не бъде уморително. Но пък за сметка на това разговорът ще завърши винаги с раздразнителност. След приключване на диалога или срещата ще бъдете изтощени незнайно от какво.

Проблеми

Човек, който сам привлича нещастията, непрекъснато губи нещо, сякаш над него се събират облаци от проклятия. Всъщност, това е просто неговата негативна енергия, привличаща всякакви неприятности в живота му и в живота на тези, които са около него.

Как да се предпазите?

Съществуват два доказани метода, които могат да ви предпазят от негативната енергия на събеседник при ново запознанство:

Създаване на силна защита медитативни

Една добра медитативна практика може да ви предпази от негативно влияние и да спести енергията ви от разрушителните последици след общуване с опасен човек.

Незабавно прекратяване на комуникацията

Веднага след като ви е станало ясно, че пред вас стои човек, който привлича нещастия, по-добре е да се отървете бързо от него. Експертите по биоенергия препоръчват да не се поддавате на чувство на вина или съжаление, което може да удължи връзката с този човек, защото това неизбежно ще доведе до проблеми.

Възможно е да се определи вътрешната същност на човек, неговия характер и дори предпочитания не само чрез комуникацията, но и чрез наблюдаване на неговите характерни жестове, думи и дори походка. Проблемните хора винаги ще ви направят впечатление и ще събудят у вас съмнението, че нещо не е наред.

По този начин, благодарение на по-внимателно наблюдение всеки може бързо да разпознае истинските намерения на хората, с които общува и по този начин да се предпази от срещи с такива, които да му донесат нещастие.

5354

Similar Posts