Баня Фън Шуй

Как да създадете добър Фън Шуй във вашата баня

Фън Шуй в банята

Фън шуй е древна азиатска мъдрост, използвана за оптимизиране на потока на енергия във вашия дом. Една от тези енергии е водният елемент, който е свързан с богатството, мъдростта и социалните мрежи. Ето защо банята е зона, на която трябва да се обърне внимание, когато става въпрос за фън шуй. 

Фън шуй е оригиналният зелен дизайн, защото това е философия, която свързва дома ни с околната среда и природата. На най-основното ниво е за мисленото запазване на водата, която използвате в банята. Вашето внимание и грижа при използването на този ценен ресурс ще проникнат в другите области на живота ви, включително как другите се отнасят с вас. Това може да бъде толкова просто, вземането на по-къси душове и отстраняването на течове.

Тоалетната има функцията да отмива отпадъците и водата. Това е една от областите на които трябва да обърнете внимание по отношение на вашия фън шуй. За да смекчите загубата на ресурси, дръжте тоалетната седалка затворена, когато не се използва. Като бонус, този прост навик намалява влажността и влагата в банята, което поддържа мухъла и плесените на минимум.

Подобно на капака на тоалетната, вратата на банята също е друг начин, по който енергията може да пътува в банята и надолу по канализацията. Като цяло, за цялостно добър фън шуй, дръжте вратата на банята си затворена. Това ще помогне да се сведе до минимум възможността доброто Чи да се оттече от вас.

Ако е възможно, най-добре е да скриете визуално тоалетната за по-добър фън шуй. Можете да направите това, като държите вратата затворена или проектирате баня, така че да не можете да я видите.

В повечето случаи, ако можете да монтирате огледало за баня от външната страна на вратата на банята, това ще подобри фън шуй. Огледалото енергично ще изтрие банята, което също премахва всички проблеми с фън шуй.

Източник: vsichko-za-baniata.com

74

Similar Posts