Във форма Любов и връзки Силата на вярата

Как да се помолим на Бог, за да излекува нараненото ни сърце

молитва за нанарено сърце

Такива сме си хората – раними. Макар и не всички да си го признаваме. Ще ни се да изглеждаме твърди като скала в очите на другите, но там, дълбоко в най-неприкосновените кътчета на душата си, само ние единствено си знаем какво сме приютили. Разочарование, болка, обида, гняв – нищо човешко не ни е чуждо.

Раните в душата ни разкъсват вътрешно и зарастват трудно. Времето лекува, но само със забрава, иначе това, което е свито на топка, заседнало в гърлото и пречещо ни да дишаме, си остава там сякаш завинаги.

Какво ни остава? Вярата в Него, този, за който няма невъзможни неща. Той може да ни изцели, да ни даде утеха, да ни помогне да превъзмогнем дори това, което е невъзможно за превъзмогване.

И тук на помощ идва молитвеното слово – молитва за изцеление на ранено сърце.

Ако сега преминавате през труден период или страдате от болката и раните от миналото си, тази молитва е точно за вас.

С нея ще се утешим, ще излекуваме раните си, причинени от хора, на които сме се доверявали или на които сте разчитали, а се е оказало, че не бива да бъде така. Но, какво да се прави – уроци, просто трябва да преминем през тях, понякога по най-трудния начин…

Но когато така или иначе вече се е отворила „кутията на Пандора“, нямаме друг избор, освен да се осланяме на Надеждата. И да вярваме, че най-хубавото тепърва предстои.

Ето защо, ако се чувствате недолюбени, отхвърлени, никому ненужни, непременно опитайте да облекчите страданието с молитвено слово за изцеление на ранено сърце.

Ето я и нея – молитва за ранени сърца

Вземам обратно цялата територия, която дадох на врага, и всичко, което дяволът открадна. Отричам се от дявола и неговите дела, прекъсвам всички връзки с него.

Избирам да ти служа и да ти се покланя, Господи и само на тебе ще служа. Аз Те хваля и Ти благодаря, че Ти изцели ранения ми дух и изтри от паметта ми всички лоши спомени.

В Името на Исус заповядвам на всички нечисти духове, дошли с нараняване, от моето зачеване, включително родова травма, до днес, да ме напуснат сега и никога да не идват при мен.

 От този ден нататък избрах да простя всичко в миналото и да продължа напред с Теб, Господи.

На Господа, Бог мой, и само на Тебе ще служа.

Аз Те хваля и Ти благодаря, че Ти изцели ранения ми дух и изтри от паметта ми всички лоши спомени. В Името на Исус заповядвам на всички нечисти духове, дошли с нараняване, от моето зачеване, включително родова травма, до днес, да ме напуснат сега и никога да не идват при мен.

От този ден нататък избрах да простя всичко в миналото и да продължа напред с Теб, Господи.

На Господа, Бог мой, и само на Тебе ще служа. Славя Те и Ти благодаря, че изцели ранения ми дух и изтри всички лоши спомени от паметта ми.

В Името на Исус заповядвам на всички нечисти духове, които са дошли с нараняване, от моето зачеване, включително родова травма, до днес, да ме напуснат сега и никога да не идват при мен. От този ден нататък избрах да простя всичко в миналото и да продължа напред с Теб, Господи.

За да има пълен ефект, молитвеното слово трябва да се произнася с дълбоко вникване в думите, които се изговарят или шепнат. Докато четете молитвата, нито за миг не бива да ви напуска увереността, че вълшебните думи проникват във вас и ви оказват благотворно въздействие.

Защото, както учи Божието слово: Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори; защото всякой, който иска, получава, и който търси, намира, и на тогоз, който хлопа, ще се отвори.

От Матея свето Евангелие 7:7,8

2464

Similar Posts