Астрология Мода Стайлинг

Как да си изберем дамско бельо според зодията

Izbor-na-damsko-bel-o-spored-zodiyata

Изборът на дамско бельо според зодията се превръща във все по-популярна тенденция сред жените днес. Факт е, че за някои дами изборът на бельо е доста трудна задача. Ако и вие сте сред тези дами, прочетете нашите съвети и ще откриете, какво бельо ви подхожда най-много според зодията.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Oven

 

Овен: Ако сте зодия Овен, задължително трябва да заложите на бельо в червен или оранжев цвят. То ще отразява най-добре огнената ви природа и ще ви направи да изглеждате неустоими и секси за противоположният пол. Сатененото бельо е идеално за вас.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Telets

 

Телец: Ако сте представителка на зодия телец, то вие винаги искате да изглеждате привлекателна и секси, затова е най-добре да избирате бельо с розов или черен цвят. Можете да си изберете също така бельо с дантели и панделки, което със сигурност ще ви помогне да привлечете вниманието на партньора си.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Bliznatsi

Близнаци: Вие сте зодия близнаци и въображението и фантазията ви работят с всичка сила. Да, дори и при изборът на бельо! Променливата ви природа ще ви помогне да изберете най-доброто за себе си и със сигурност не са ви необходими нашите съвети. Но все пак ви съветваме да избирате дантелено бельо в черен или лилав цвят.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Rak

Рак: Ако сте от нежните представителки на зодия рак, непременно трябва да си вземете прозрачна или сатенена бяла нощничка, която да се лее по вас, подобно на вода. С нея вие ще се чувствате най-комфортно в света на сънищата. Ако пък искате да изглеждате по-секси за партньора си, ви съветваме да изберете бельо със зелен, червен или розов цвят.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-La-v

 

 

Лъв: Ако сте лъвица, това означава, че обичате бельото с леопардови десени и пухчета. Бельо в стил 50-те, 60-те години е най-подходящо за вас. Непременно трябва да заложите на елегантно бельо от сатен и дантела.

 

Дамско бельо според зодията - Дева

Дева: Ако сте представителка на зодия дева, вие може би ще бъдете по-консервативна при избора на бельо. Най-подходящи за вас са дългите нощници, бельото тип корсет и бельото с жартиери.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Vezni

Везни: Ако сте зодия везни, то вие сте една от жените, представителки на богинята на красотата Венера. В природата ви е да съблазнявате с най-привлекателното и най-секси бельо, което може да съществува. Препоръчваме ви да избирате бельо с розов, жълт или син цвят. Ще се чувствате много по-секси, ако изберете бельо с жартиери или бельо тип корсет.

Дамско бельо според зодията - Скорпион
Скорпион: Щом става дума за жената скорпион, можем да говорим само за един единствен цвят бельо, и това е черният. Ако и вие сте зодия скорпион, значи ще се съгласите с нас, че дантеленото бельо с черен цвят, съчетано с дълги дантелени ръкавици и мрежести чорапи, е бельото на вашите мечти.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Strelets

Стрелец: Ако сте представителка на зодия стрелец, значи обичате да носи различни типове бельо. Възхищавате се на кадифето, меките платове и животинските щампи. Най-подходящото бельо за вас е бельото в лилав, червен или зелен цвят.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Kozirog

Козирог: Като представителка на зодия козирог, вие трябва да носите предимно сатенено бельо, както и бродирани и блестящи нощници в розов, син или жълт цвят. Такъв тип бельо ще подчертае най-добре вашата чувствена природа.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Vodolej

 

Водолей: Ако сте дама от зодия водолей, вие трябва да носите изисквано, луксозно бельо в ярко червен или светло лилав цвят. Обичате лъскавите платове и със сигурност няма да попуснете да изразите добрият си вкус и при избора на бельо.

Damsko-bel-o-spored-zodiyata-Ribi

Риби: Ако сте от чувствителните представителки на зодия риби, то вие ще се чувствате най-добре в бельо със син или нежно розов цвят. Такъв тип бельо ще пасне най-добре на емоционалната ви същност и ще изпълни с нежност очите на вашата половинка.

1014

Similar Posts