Любов и връзки

Как да засилите химията помежду си: 9 безценни съвета

Как да засилите химията помежду си

Когато току-що започнете отношения с мъж, не знаете много за него. Не сте сигурни дали се вижда с друга или не. Но можете да му повлияете да избере вас! Как точно да стане това, сега ще ни кажат психолозите.

Поддържайте продължителен контакт с очите

 

Отначало не много дълго – колкото да преброите до 3, за да не го изплашите. Но като го опознаете, може да го гледате по-дълго в очите. Това сближава – доказано е от учените.

 

Използвайте докосване, но не прекалявайте

 

Физическият контакт помага за укрепване на връзката между хората. Просто трябва да намерите точния баланс. Твърде многото докосване в началото на една връзка е неудобно, но ако изобщо не го правите, може да му се сторите студени и дистанцирани. Докосвайте го без притеснения – първо по време на разговор, за здрасти или сбогом.

 

Смейте се заедно

 

Ако имате сходно чувство за хумор, трябва да го използвате! Мъжете харесват жени, които могат да се смеят, включително на себе си. Това ще ви помогне да се отпуснете и да се почувствате по-естествено.

 

Планирайте срещи, на които и двамата се радвате

 

Когато планирате среща, вие проявявате инициатива и давате на мъжа да разбере, че го харесвате. Би било хубаво да пробвате нещо ново заедно, например, да излезете от зоната на комфорт – подобно нещо сближава много повече и много по-бързо, от обикновените, стандартни срещи.

Слушайте го, за да го опознаете по-добре

 

Понякога жените сме склонни да бърборим безкрайно – поради характера си или защото сме нервни. Но за да се доближиш до един мъж, трябва да можеш да го изслушаш. Нека говори, споделя, бъдете негов източник на утеха и подкрепа. Слушайте с интерес за неговите хобита и научете повече за това, което го прави щастлив.

 

Флиртувайте с него

 

Ако харесвате този мъж, не го играйте труднодостъпна. Първоначално е добре, защото така той ще иска да ви преследва, но с напредването на връзката трябва да му покажете интереса си.

 

Постарайте се да изглеждате в най-добрата си форма

 

Не е нужно да изглеждате като супермодел или да приличате на бившата му, но трябва да сте подготвени и да се обличате добре.

 

Избирайте един парфюм, когато се срещате с него

 

Трябва да ухаете нежно. Скоро този аромат ще остане в колата му, в леглото му и ще му напомня за вас.

 

Говорете директно и открито

 

Мъжете не могат да четат мисли и се дразнят много, когато жена ги принуждава да го правят. Той няма откъде да знае как се чувствате и какво мислите. Така че говорете. Мъжът ще оцени вашата откровеност, а това определено ще ви сближи.

 

28659

Similar Posts