Астрология

Как да завъртите главата на един мъж Козирог

мъж Козирог

Тайнственият Козирог е индивидуален във всичко. Неумолимият му инат и амбиция се съчетават с бушуваща буря от емоции, които понякога не се виждат от никого. Пътят към сърцето му често е „бодлив и трънлив“, но Козирогът го заслужава.

Козирозите са скромни, сериозни и прагматични. Израствайки Козирозите могат да се държат като деца. Отличителна черта на земния знак е младостта в по-зряла възраст. Нито една от зодиите не може да се похвали с това. Природата на Козирозите не е лесна. Зад външната студенина се крие много чувствителна природа. Чувствителните представители на зодията не търпят лицемерие и фалш. В отношенията с хората те са доста сдържани, предпочитат да се държат дистанцирано. Ако Козирогът започне да се доверява на човек, той става отворен.

Те са бизнесмени. Рядко могат да бъдат хванати да хвърлят думи на вятъра. Представителите на земния знак са доста внимателни, обичат да правят това, което е благоприятно и материално. Козирозите много обичат комфорта, удобството.

Мъжът Козирог е практичен, икономичен, непретенциозен. Не можете да го привлечете с обичайните женски „трикове“.

За да разберете как се държи влюбеният Козирог, трябва да го опознаете по-добре. Той трябва да ви вярва. В края на краищата представителите на този знак не са свикнали да показват чувствата си, да флиртуват и да изричат ​​комплименти. Не разчитайте на скъпи подаръци. Поради тази причина изграждането на връзка с Козирог може да бъде доста трудно. Мъжът Козирог показва чувствата си само когато напълно се доверява на човек. Често се страхува да признае любовта си от страх, че може да не бъде разбран правилно. Той изразява чувствата си с действие, показвайки грижа и отговорност за семейството. Представителите на този знак също не показват чувство на ревност. Макар и дълбоко в себе си, Козирозите могат да бъдат уязвими.

Съвместимост с другите зодии:

 • Съюзът с Телец се счита за най-благоприятен. Козирогът получава надеждността, от която се нуждае. Телецът с търпение, разбиране, отговаря на лудориите на партньора си. Земните знаци знаят какво искат и към какво трябва да се стремят. Те ценят парите, успеха в работата.
 • Съюз с Лъв, благоприятен. И двата знака си помагат да постигнат целите си. Съвместната подкрепа ви позволява да постигнете най-добрите резултати във всяко начинание. Въпреки това, най-успешният съюз е в работни партньорства. В личния живот тези знаци имат малко по-различни стойности.
 •  Съюз с Дева, може да се нарече доста щастлив. И двете зодии се разбират перфектно. Дева за Козирог е надеждна опора, тя помага за развитието. Знаците се уважават. Те не са в състояние да се предадат. Винаги готови да помогнат. Появата на деца прави връзката най-силна.
 • Комбинацията от Козирог и Козирог също е доста благоприятна. Взаимното разбиране, общите житейски ценности правят такава връзка стабилна, надеждна, трайна. Поради трудните характери и инат, сблъсъците не са изключени. Но ако и двамата представители осъзнаят сходството си във времето и спрат да се карат, тогава такъв брак ще бъде доста щастлив. В такова семейство всичко винаги е по план и като правило има материално богатство.

 

 • Съюзът с Риби може да се счита за доста интересен, траен. Романтизмът, въздухът на Риби внася лекота и романтика във връзките. Козирогът има и ръководни позиции. Той дава защита на Рибите, помага им да си поставят цели, да ги постигнат. Рибите се опитват да не се карат с партньора си. Всички спорни въпроси се решават по мирен начин.

 

 • Връзката с Водолей се смята за противоречива. Факт е, че за независимостта на Водолей в отношенията е важна въздушността. За разлика от консервативните Козирози, първите не търпят рутина. Това често е причина за противоречия и взаимни недоразумения. Козирогът дава на Водолея надеждност, от която се нуждае. Той очаква същото от Водолей. Той обаче не може да осигури това, причинявайки недоверие от страна на партньора си.

 

 • Връзката със Стрелец доста интересна. Те съдържат емоции, новост, движение. Козирозите обаче могат да бъдат трудни за разбиране на Стрелец, който често търси цел или нещо ново.

 

 •  Съюзът със Скорпион, доста траен. И двата знака се разбират. Козирогът не се страхува от мистериозната енергия на Скорпионите. Те се допълват хармонично в личните отношения. Щастлив, траен брак е възможен с еднакъв успех във всички области на живота.

 

 • Съюз с везни, считани за не особено благоприятни. И двата знака са различни. Рядко развиват отношения. Козирозите за Везни са твърде затворени, консервативни, неразбираеми. В същото време Везните за Козирози са несериозни, непълни, капризни. Единственото, което може да обедини тези знаци, е желанието да има материално богатство.

 

 • Връзката с рака може да бъде трудно предизвикателство. И двата знака са много различни. Раците могат да се радват на живота, да се опитват да придобият нови усещания, което липсва при Козирозите. В същото време Козирозите могат да научат рака да бъде по-практичен. Връзката може да бъде спасена от желанието за разбирателство от противоположната страна.

 

 • Съюзът с Близнаци е двусмислен. Двата знака изглеждат по различен начин в семейния живот. Неопитомените близнаци изглеждат капризни и несериозни, което не винаги е вярно. Невъзможността да се доверите напълно на партньора си е причината за близостта, безпокойството на Козирога. Щастливата връзка е възможна, ако имате голяма любов, желание да разберете отсрещната страна.

 

 • Съюзът с Овен също е двусмислен. От една страна, и двата знака на зодиака се разбират перфектно, а от друга, за тях е трудно да бъдат близо. И двата знака са доста загадъчни, но изискват откритост във връзките. Овенът дава обещания, които не изпълнява. За Козирозите това е напълно неприемливо. Взаимното недоволство често води до кавги, от които в крайна сметка и двата знака се уморяват.

 

Как да привлечете вниманието му:

Подобно на човека от този земен знак е доста трудно. Не обича кокетството и когато се говоря много. Скептичен е и към шегите. Самите представители на този знак не обичат да говорят много, освен ако не става дума за важни или полезни неща. Те рядко показват импулсивност и се противопоставят на емоциите. Мъжът почти винаги приема отношенията сериозно. И ако е забелязал точния кандидат, дълго време ще мисли за всяко малко нещо, преди да направи първата крачка.

 

Практическите съвети, за да увеличите шанса и да привлечете вниманието към себе си:

 • Козирозите ценят хора, които са  сериозни и практични;
 • не търпят лекомислие, импулсивност, безотговорност;
 • мъжете веднага разпознават всякакви манипулации и ги спират на още зараждащ се етап;
 • при наличието на този знак не се препоръчва да упражнявате сила и да бъдете натрапчиви.

 

В самото начало той търси приятел, перфектния събеседник за себе си и едва след продължителна комуникация, приятелското му отношение се развива в съчувствие и любов.

 

Ако искате да знаете точно как да привлечете вниманието на мъжките козирог, чуйте нашите малки и прости препоръки:

 

– Ако искате мъжът Козирог да се съобразява с вас по един или друг начин и да се искрено интересува от вас, трябва да покажете и докажете, че го превъзхождате в нещо. Ако сте по-богати от него, заемате по-висока позиция, имате по-значим социален или бизнес статус, тогава самият Козирог ще търси комуникация с вас.

 

И между другото, мъжът Козирог е един от малкото, които наистина могат да оценят интелигентната жена.

 

Затова е най-лесно да угодиш на мъж Козирог в бизнес обстановка, където блестящо демонстрираш своите качества. Нещо повече, бракът с Козирог ще бъде силен и траен, ако можете да му бъдете полезни не само като домакиня, но и като съветник, бизнес партньор и съмишленик.

 

– Тъй като самите мъже Козирози много болезнено понасят всяко бездействие, мързеливият човек практически няма шанс да се хареса на представителя на този знак. Ако лежите на дивана с модно списание в момент, когато къщата е в разхвърлено, тогава мъжът бързо ще изчезне от вашия хоризонт. И не защото му е трудно да се справи сам или да приготви вечерята той след работа, а защото бездействието за него е диагноза, болест, която не може да бъде излекувана.

 

Ако наистина искате да привлечете Козирог:

 

 • Козирогът не обича много сълзливи и сантиментални жени. Следователно ще трябва да се покажете като независима дама.
 • Не се опитвайте да привличате погледа на избраника си във всяка ситуация. Повярвайте ми, той със сигурност няма да хареса такова досадно отношение.
 • Козирозите не обичат неуравновесените, силно емоционални, откровени и импулсивни жени. Затова на първата среща се опитайте да се контролирате.
 • Ако сте успели да постигнете нещо в живота, можете да загатнате за това по време на разговора. Козирогът ще го оцени.

 

Привлечете вниманието на Козирога

 

 • Подгответе се мъжът да проявява студенина към васТой не показва собствените си емоции и чувства, не симпатизира и не показва, че е зависим от тази или онази жена.
 • Ако покажете на среща, че сте амбициозна, икономична, практична и бизнес жена, тогава вашият спътник ще ви хареса.
 • Не показвайте характер по време на срещата и не се изнервяйте.

 

В интимния живот на мъж Козирог всичко зависи от възрастта:

 • В младостта си представителят на този знак е по-сдържан в секса. И това е всичко, защото той има силна воля и като правило има сериозни страсти. Полага много усилия, за да прикрие собствените си чувства.
 • На 30-годишна възраст мъжът става уверен и смел по отношение на интимността. Той не играе представления, като по този начин завладява противоположния пол. Той разчита на своя статус и финансово състояние. Мъжът Козирог не обича да показва чувствата си, не поставя романтичен акцент върху тях. Следователно той е сдържан и студен.
 • Но след 40 години Козирогът се втурва към всичко трудно, не сдържа импулса на страстта, опитва се да навакса загубеното през младостта си.
10399

Similar Posts