Астрология

Как да завъртите главата на един мъж според зодията му

Как-да-завъртите-главата-на-един-мъж-според-зодията-му

Как да спечелите един мъж според неговия зодиакален знак? Вижте съветите на астролозите.

Овен

Той не иска да бъде просто човек, той иска да бъде “свръхчовек”. Когато сте с него, трябва да му покажете, че е център на вашата вселена. Поддържайте контакт с очите, задавайте му интелигентни въпроси и ще намерите пътя към неговото сърце.

Телец

Господинът е изключително чувствителен и не би устоял на никоя истинска дама с копринени ръце и блестяща коса. Оставете го да се почувства силният и е ваш.

Близнаци

Този мъж е привлечен от интелигентни жени, които могат да разговарят на всякакви теми. Самият той е много начетен, затова го спечелете, като му покажете, че и вие не падате по-долу. След това го оставете да говори и слушайте активно.

Рак

Кисел и сантиментален. Има склонност към мили, нежни и романтични жени. За да го превземете напълно, просто му покажете му колко сте чувствителна.

Лъв

Лъвът си пада по харизматични жени. Той самият е изтънчен, затова обича секси облечените дами, но не и ако външният им вид е прекалено вулгарен. Спечелете го като демонстрирате доброто си чувство за хумор.

Дева

Този господин мрази откровено сексуалните жени. Очароват го мотивирани дами със здрав разум и морал. Обича да го изслушват със състрадание, така че, можете да заложите на това.

Везни

Пада си по дами с изискан стил, но само с това едва ли ще го привлечете силно. Покажете му колко сте целеустремена и най-важното, престорете се, че не представлява никакъв интерес за вас.

Скорпион

Пада си по „кучките“. Приема любовта като магична сила и затова гледайте веднага да му привлечете вниманието. Не може да устои на загадъчни жени, които умеят да прикриват истинските си чувства.

Стрелец

Той е преследвач, затова се представете за плячка, но … трудна за улавяне. Лесните победи не са за него, трябва да изглеждате труднодостъпна.

Козирог

Най-сигурния начин да „си падне“ веднага по вас е да му напомняте за майка му. Бъдете открита, сериозна и загрижена. Никакви фриволни изпълнения, този човек е истински традиционалист.

Водолей

Ще го накарате да полудее по вас някъде на границата между приятелството и любовта. Много е свободолюбив и не бива да показвате, че имате намерение да го обвържете.

Риби

Не е лесно да пробиете вътрешния му свят. Постарайте се да откриете някакви прилики между вас двамата, така ще му помогнете да се отпусне. За да го привлечете, бъдете нежна и покорна.

91850

Similar Posts