Езотерика

Как душата избира своето семейство и приятели преди да се роди

Как душата избира своето семейство

Раждаме се и живеем на този свят без да подозираме, че всичко е предопределено много преди да поемем първата си глътка въздух…

Душите ни се срещат не за първи път и това се повтаря многократно, а през това време израстваме и се усъвършенстваме. Надрастваме недостатъците си, надграждаме уменията си, вървим по житейския си път, учейки уроците си.

Нашите души се събират отново и отново в различните животи. Не си спомняме, че предварително сме обсъждали това, преди всяко ново раждане, но сме го правили. Някъде там, в друго време, в друга реалност, при Източника…

Предварително сме начертали основните детайли от новия си живот – как искаме да го изживеем, с кого да се обвържем, кой да ни помага и напътства.

 

Ако сме преживели дълбока връзка с конкретен човек

Ако сме преживели дълбока връзка с конкретен човектова означава, че и двамата сме го пожелали, още преди раждането си. А в следващия живот може да разменим ролите сиНяма ограничение за нещатакоито могат да се преживеят.

„Душевните договори“ се подписват чрез часа, датата и мястото на раждане. Всичко е указано – семействотов което избираме да се родим и всичко до смъртта ни.

След физическата смърт човешката душа постоянно се връща в този свят, допринасяйки за неговия растеж и развитие. Преминаваме от стари „духовни споразумения“ към нови и така до безкрай.

Събуждането на душата

Душата може да се събуди в различни тела и периоди от време. Понякога сме родени от същите родители като в предишния живот, а понякога не сме. Присъствието на конкретни хора в живота ни се определя по време на нашето единение с Източника преди повторното връщане в света на живите. Но всички тези решения са изтрити от паметта ни. И въпреки това те винаги ни водят по жизнения път, към който сме се стремили.

Помнете, че нищо не е невъзможно

Затова трябва да проявим достатъчно воля и да бъдем в състояние да направим промените, които искаме.

Всички хора, по един или друг начин, влизат в „духовни споразумения“ със себе си, предназначени да им помогнат да растат и да постигнат по-високо състояние на осъзнатост.

Ако ви се струва, че сте срещнали точния човек в най-подходящия момент за това, тогава е причината за това може да е наличието на тясна духовна връзка с него. И въпреки че новите и неочаквани промени в живота ви може да ви объркат в началото, с течение на времето ще разберете смисъла и значението на случващото се.

Всички сме склонни да се връщаме на тази планета, срещайки едни и същи хора отново и отново.

Нищо не се случва без причина

Нашият свят е много мистериозно място и тук нищо не се случва без причина. И е огромна утеха, ако сме сигурни, че правим точно това, което душата ни иска. Не бива да караме душата ни да страда!

Докато се развиваме, не бива да забравяме важните житейски уроци, които сме научили по един или друг начин. Те са важна част от нашето израстване и осъзнаването ни. Затова и душата ни ги е избрала.

Просто трябва да живеем така, че душите ни да се гордеят със себе си!  

1120

Similar Posts