Езотерика

Как един обикновен червен конец ще ви предпази от негативните емоции на другите

Червен конец ще ви предпази от негативните емоции на другите

Безспорно е, че в съвременното общество негативните емоции и завистта могат да играят далеч не най-добрата роля в живота на всеки човек. Бихте могли да устоите на тези влияния не само с вътрешна устойчивост, но и с използването на изпитани във времето методи за защита. Например, огледала, които не само отразяват външния вид, но имат и друга функция.

 

Огледало за защита от врагове

Хората, надарени с фино разбиране на мистиката и енергията, носят със себе си малки огледала, украсени с шарки.

Това не е просто модна тенденция, а мъдра предпазна мярка, защото такива огледала се считат за мощни амулети, способни да отразяват негативността и да предпазват другите от завистта на другите. Поставени в чанта или джоб, те създават своеобразен щит от чужда енергия.

 

Червен конец на китката

Друг ефективен метод за защита от зли влияния е използването на червен вълнен конец, който се носи на лявата ръка. Важен момент са възлите, които трябва да ви завърже скъп човек, за да ви предпази от негативност. Правят се 7 възела, които символизират седмиците, през които нишката остава в сила. След като това време изтече, ако ви се е случило нещо неприятно, конецът трябва да се зарови в земята в знак на благодарност за предупреждението.

 

Безопасна игла

Метална игла, забодена с главата надолу към дрехите, изпълнява не само функцията на декорация, но и ролята на мощен защитен талисман. Честа практика е използването на безопасни игли за защита на децата. Вниманието в този случай води не само до избягване на негативна енергия, но и до предотвратяване на инциденти с играещи наоколо деца.

Безопасната игла е вид индикатор. Ако стане черна, това означава, че е погълнала негативността и по този начин е спасила собственика си. Тогава трябва да се остави на кръстопътя, за да се освободи от вредните енергии.

Сол за защита

Морската сол, известна от древността с почистващите си свойства, е мощно средство за защита. Поставена в естествена тъкан и увита в торбичка, солта придобива нова сила. В същото време, червен вълнен конец, вързан около торбата, придава още по-голяма сила на амулета. Трябва да го носите със себе си, за да ви предпази от вредни влияния.

 

Сребърен пръстен за защита

Среброто, притежаващо уникални енергийни свойства, може да се превърне в мощен щит срещу негативността. Изцяло нов сребърен пръстен, който никога досега не е носен от никого, придобива свойствата на талисман, който предпазва от зли очи. Препоръчително е да носите пръстена постоянно, за да създадете невидима, но изключително мощна стена срещу негативните енергии.

893

Similar Posts