Лайфстайл Любопитно

Как формата на показалеца ви разкрива кой сте всъщност

Формата на показалеца разкрива кой сте

Ведическата астрология казва, че вашият външен вид зависи не само от вашите гени, но и от вашата съдба. Каква е била позицията на планетите по време на раждането ви, зависи как ще изглеждате и как ще изглеждате на другите. Така че, по същество, формата на различните части на тялото ви също може да разкрие много за вас и вашата личност.

Може чрез формата на лицето, главата, челото, ръцете, височината, пръстите, очите, носа и всичко останало; всичко това се определя от вашите планетарни позиции по време на вашето раждане.   

Какво издава формата на вашия показалец?

 

Известно е, че хората с определени форми на пръстите постигат определени неща в живота си или хората с определени дължини на пръстите имат определени характеристики.

Ако наблюдавате внимателно, ще откриете, че е много вярно и следователно как изглеждате, как се взирате и каква е формата на показалеца ви също може да разкрие много за вас.

Отделете малко време, за да погледнете пръстите си и се опитайте да определите каква форма са: прави, заострени или с кокалчета.

 

А: Прав показалец

Хората с права форма на показалеца имат висок морал, отличават се с честност и почтеност. Те изпитват силна неприязън към тези, които лъжат. Изключително са надеждни и очакват другите да бъдат същите с тях.

Обикновено изглеждат много спокойни, силни и независими. Споделят емоциите си само с близки и скъпи хора. Тази им природа може да създаде у хората впечатлението, че са необщителни, неемоционални и безразлични към хората. Но тези, които ги познават, ясно могат да видят и почувстват тяхната доброта и съпричастност.

 

В: Заострен показалец

Хората със заострен показалец обикновено са страстни мечтатели. Те имат силна вяра в силата на любовта. Вярват, че някой ще ги приеме и прегърне такива, каквито наистина са. И са напълно решени да превърнат мечтите си в реалност

Освен това са и страхотни лидери.

Хората със заострени показалци са лоялни и много трудолюбиви, което ги насърчава да преодоляват всяко препятствие по пътя си. Но трябва да бъдат много внимателни, тъй като близките им могат да се възползват от тяхната доброта, състрадание и лоялност.

 

С: Кокалче на показалеца

Хората с кокалчета на пръстите отдават голямо значение на истината и почтеността. Обикновено са много спокойни и сдържани. Те са много силни и никога не се отклоняват, дори ако трябва да стоят сами, поради своята искреност.

Другите може да не харесват тези хора заради тяхната честност, но това не променя решимостта им и те остават отдадени на своите принципи.

Хората с кокалчета на показалците са много добросърдечни и отворени. Високото им самочувствие и стил ги отличават от другите.

Често биват много сприхави, но винаги се извинят, ако осъзнаят грешката си.

182

Similar Posts