Любов и връзки

Как изглежда евтината жена в очите на мъжете

Евтина жена

Какво означава „евтина жена“? Определението „евтино“, използвано за човек, няма нищо общо с материалните възможности. Това е по-скоро морална категория и характеризира поведението, действията и възгледите. И определено отблъсква.

Особено осезаемо „евтиността“ на една жена се усеща от мъжете. В очите на представителите на силния пол такава дама е непривлекателна, те не искат да продължат връзката си с нея, тя често ги кара да се чувстват неудобно.

В съвременния свят можете да идентифицирате евтината жена, като погледнете как се държи в обикновени ситуации.

Поведение на евтината жена на обществени места

Начинът, по който хората се държат в заведенията, където трябва да се плати и където има придружители, може да издаде много за техния характер.

В ресторант, поръчвайки най-скъпите ястия и очаквайки господинът да плати, една жена показва потребителското си отношение. Този факт показва високи изисквания, но за нечия друга сметка!

За такива дами харченето е единственият начин да се докажат кои са и какво струват. Евтината жена вярва, че ако поръчва скъпи неща, това означава, че и тя е скъпа и мъжът трябва да си плати, за да я има. Ако няма такава възможност, тогава той не е достоен за нея. В очите на мъжете такива жени изглеждат като финансов баласт, от който гледат да се отърват възможно най-скоро.

Друг ключов момент в поведението на обществени места е отношението към персонала. Грубостта, надменността, неуважението – всичко това е начин евтината жена да се „издигне“ за сметка на другите. Евтините жени често се карат, намират грешки в дреболиите и се стремят да унижат другия.

 

Качества и действия, които са присъщи на евтината жена

Евтината жена е обсебена от скъпите марки

Тя харчи много пари, за да притежава колкото може повече маркови неща. Тя е готова да изтегли заем, само и само да се сдобие с така желания нов продукт. Често в гардероба на такива жени е пълно с неща, които са лошо комбинирани помежду си, защото при покупка вниманието се насочва към марката, а не към стила. За мъжете подобно хоби е свързано само с постоянни и безсмислени разходи, защото модата е мимолетна.

 

Публикуване на разголени снимки в социалните мрежи

Жените, които правят това, очакват да привлекат възможно най-много положителни отзиви, което „повишава“ тяхната стойност в собствените им очи. Всъщност мъжете, въпреки че „харесват“ и пишат вулгарни коментари под публикации, не приемат на сериозно такива жени. Според сериозните мъже, прекалената зависимост от външното мнение е признак на ограничено мислене. Освен това е и сериозна загуба на време.

 

Демонстрация на телефонна зависимост

Прекомерната страст към смартфона говори за проблеми със социализацията. Жена, която по време на общуване на живо непрекъснато гледа телефона си, проверява пощата или социалните мрежи, не е в хармония с външния свят. Тя не разбира елементарните правила на етикета и проявява неуважение към събеседника.

 

Лоша реч, липса на интереси

Начинът, по който говорим, показва не само степента на нашите познания, но е и индикатор за културата като цяло. Евтината жена се издава по ругатните, паразитните думи, ограниченият речник, грешки в произношението на добре познати думи. Това показва нежелание за развитие, четене на книги, подобряване на себе си. Липсата на интереси казва същото.

 

Постоянна скука

Евтината жена смята, че трябва да се забавлява. Тя не се интересува от себе си и има нужда от външна стимулация. Тя няма лични цели и амбиции. Мъжете вярват, че в една връзка такава жена ще обвинява партньора си за собствената си скука и ще изисква от постоянни усилия от тяхна страна. Мъжът до евтината жена ще се чувства нон стоп задължен да направи нещо, което да направи живота на половинката му по-малко скучен.

Прекомерна загриженост за външния вид

Най-вероятно това показва, че вътрешното съдържание е празно. Разбира се, в желанието да изглеждаме привлекателно и загрижеността за здравето няма нищо лошо. Но тук говорим за маниакална грижа. Това е по-скоро сигнал за съмнение в себе си. Евтината жена не само е вманиачена по външния си вид, но досажда и на близките си с това. Тя няма да допусне до себе си някой, който не е достатъчно красив или недобре облечен /според нейните изопачени норми/

Евтината жена е истинско бедствие и тежко на мъжете, които се подлъжат да обвържат живота си с нея!

2245

Similar Posts