Езотерика Психология

Как лесно да се заредим с положителна енергия: Кои са основните източници на женска енергия и късмет

да се заредим с положителна енергия

Жените се нуждаят от много положителна енергия, защото я отдават на външния свят по-често от мъжете, които се стремят по-скоро към нейното запазване и натрупване. Ето защо е полезно всяка дама да е по-близо до енергийните източници, които ще й осигурят късмет и щастие.

Същността на женската аура

Ето това е същността на женската аура – че тя е непостоянна и се нуждае от постоянен източник, за да попълни енергийните си запаси. По време на недостиг на енергия е по-добре да се заложи допълнително  и на подходящите талисмани за късмет, за да се минимализира риска от опасности и неприятности.

Любов

Основният източник е жената да има до себе си любящ и грижовен мъж, романтика, да се чувства важна за някого. В този смисъл, една здравословната връзка, в която няма негативи като опити за манипулация, измама, изнудване и преструвки, ще помогне на всяка жена да привлече любов в живота си.

Интуицията е важна

Наистина силните чувства винаги са придружени от сигнали от интуицията. Тя е много по-силна при жените, но за да я направите още по-силна, скъпи дами, можете да поработите над това, да развиете максимално шестото си чувство и да слушате себе си по-често.

Женската енергия е подредена така, че да се храни от силите на мъжа, но не за да го ощети или ограби, а за да му върне „услугата“ по-късно. Мъжът дава любовта си на жената, а тя в замяна го прави щастливи. Така се получава един вид взаимен обмен, който помага да се поддържат любящи отношения между двамата.

 Вода

Женското тяло се нуждае от вода повече от мъжкото. Водата притежава не само живителната сила и енергия на природата, а оказва на нежния пол силен успокояващ ефект. Експертите съветват жените да мият лицето си с хладка вода всяка сутрин, да си взимат по-често контрастен душ и също да пият много чиста вода през целия ден.

Водата може да лекува умората, да облекчи стреса и да премахне депресивните мисли. Нежният пол просто трябва периодично да посещава морския бряг, да се разхожда край водни басейни.

Ако изглежда, че всичко в живота ви в момента е с краката нагоре, ако имате усещането, че падате безкрайно надолу и още по-надолу, точно както Алиса от едноименната приказка в заешката дупка, знайте, че водата ще ви помогне да стабилизирате състоянието на нещата. И то  във всяка област на живота, независимо коя е тя.

Златни бижута

Всяка дама трябва да изглежда добре. Най-вече заради себе си, а не заради околните. Златото е най-добрият приятел на женската енергия, но не само защото е красиво и прави дамата по-привлекателна. Златото притежава специални енергийни свойства, които се съчетават прекрасно с женската аура.

Този благороден метал привлича потоци енергия, усилвайки ги многократно. На женско тяло такъв метал придобива допълнителна здравина. Собственикът на златни аксесоари повишава креативността, ускорява вземането на решения, събужда воля, стремеж към лидерство и постигане на целите. Със златни бижута в своята кутийка за скъпоценности, всяка жена изглежда процъфтява.

Камъни талисмани

Лунен камък

Силата на природата е концентрирана в минерали от различни структури. Обърнете специално внимание на лунния камък. Този талисман е най-добрият приятел за момичета и жени, които често рискуват и са принудени да общуват с хора, които не харесват. Лунният камък стабилизира енергията на жената, а също така я настройва по такъв начин, че да носи максимален късмет.

Цитрин

Друг добър камък за нежния пол е цитринът. Този камък позволява на жените да трупат сила буквално от нищото. Цитринът е мощен източник на чиста и творческа енергия. Този камък е най-добрият талисман за дамите, които водят активен начин на живот.

Цветя

Разбира се, говорим не само за живи букети, които радват дама, но и за цъфтящи растения, които трябва да има във всеки дом. Най-„женствените“ домашни цветя: теменужка, здравец, орхидея.

Орхидея

Орхидеята  е цвете, което може да бъде опасно за много млади момичета, но което е много добър избор за жени на 30-те години. Това цвете придава красота, укрепва здравето и внася добро настроение в живота. Орхидеята е капризна, поради което не се комбинира с теменужки и здравец, защото блокира техния положителен ефект.

Здравец

Това цвете подобрява интуицията на жената, дава късмет в любовта. Ако дамата е омъжена или има връзка, здравецът укрепва връзката с мъжа. Мушкатото помага на необвързаните момичета да срещнат любовта си много по-бързо, отколкото предполагат.

Теменужка

Това  е цветето на финансовия късмет и на женствения творчески разцвет. Носи щастие на жените по време на работа и им помага да останат физически активни.

Универсалният съвет за всички жени е много прост – трябва да запазите щастието и плановете си за бъдещето в тайна. На никой не трябва да ги разказвате, за да не изразходваме в празни думи силите, които Вселената ни дава за изпълнение на нашите планове.

Превод и редакция: Лора Костова

2839

Similar Posts