Езотерика

Как мога да разбера дали някой мисли за мен? 15 неочевидни сигнала от Вселената

Сигнали от Вселената че сте в нечии мисли

Не само съществуват сродни души, но има начини да се разбере кога сте в мислите им.

 

 

Нашите души живеят в нашето физическо тяло и нашите души пътуват от живот в живот и от тяло в тяло. В същото време оставят след себе си или разбити сърца, или прекрасни взаимоотношения от минали животи, които съответно водят до положителна или отрицателна карма.

 

Тези душевни връзки са изключително силни и трудни за устояване, защото душите ни са се обичали и преди.

 

Не само, че имаме много сродни души в живота си, но често пресичаме пътищата си с изгубени души от минали животи. Когато това се случи, душите ни се влюбват в това да се познават и просто не могат да спрат да мислят един за друг. Единствено заедно се чувстват пълноценни.

 

Нашите души внасят в този живот негативни проблеми и карма от миналите ни животи, както и връзките, изпълнени с радост, които създаваме в прекрасните времена, които споделяме.

 

15 неочевидни сигнала от Вселената, че сте в нечии мисли

 

Усещате внезапна енергия в областта на сърцето или гърдите

По принцип да мислите за някого е съвсем нормално. Но, ако след това изведнъж се почувствате депресирани, сякаш сте се загубили в мъгла и не можете да спрете да мислите за този човек, това е знак.

Сега спрете за секунда и се съсредоточете върху мястото, където усещате тази енергия. В областта на сърцето и гърдите ли? Това, което се случва в тези моменти е, че усещате мислите на половинката си.

 

Изпитвате широка гама от неконтролируеми емоции

В тези моменти, когато изпитвате този вид психическа връзка с душата, можете да изпитате набор от емоции от изключителна тъга и вина до мир и дълбок копнеж за някого. Емоцията може дори да е извън зоната ви на комфорт.

 

Имайте предвид, че сте започнали да усещате тези мисли едва след като сте се свързали с енергията на своята половинка. Така че, ако се чувствате много тъжни, това ще отмине. А ако изпитвате чувство на мир и радост, то вашата половинка също мисли за вас.

 

Окото ви потрепва

Това е странен знак, но е индикатор, че сте в мислите на вашата половинка. Внезапното потрепване на очите обикновено се свързва с това, че някой говори за вас, което означава, че може да е вашата сродна душа.

За мъжете потрепването на лявото око означава, че някой говори негативно за тях, докато дясното око е сигнал за положителни неща. При жените е обратното.

 

Усещате метафизично докосване

Когато някой мисли за вас, мислите му почти винаги успяват да ви предадат съобщение. Тези съобщения често могат да бъдат под формата на метафизично докосване, при което усещате, че някой ви докосва, когато сте напълно сами.

Това обикновено означава, че вашата сродна душа изпитва много дълбока любов към вас.

 

Настръхване на кожата без причина

Това е сигурен знак, че някой мисли за вас. Настръхването е отражение на много силни емоции, които витаят наоколо.

 

Постоянно го сънувате

Подсъзнанието е много мощна сила. Сънищата отразяват най-съкровените ни мисли, така че ако определен човек продължава да се появява в сънищата ви, това означава, че сте мислили за него, което може да е пренос на неговите мисли.

Става още по-странно, ако не сте срещали този човек преди. И тези сънища ви сигнализират, че трябва да намерите своята сродна душа.

 

Чувствате се щастливи без причина

Ако сте с постоянна усмивка на лицето и сте просто щастливи, а, всъщност, не се е случило нищо особено, вашата половинка може да мисли за вас.

И се чувствате щастливи без причина, защото поглъщате положителната енергия около вас.

 

Чувате глас

Може да има моменти, когато сте заети или като цяло потънали в мисли и тогава, от нищото, чувате гласа на някого, може би дори това е човек, когото никога преди не сте срещали.

Това се случва, когато сте нервни или се чувствате неудобно в определени ситуации, така че спокойният глас потушава безпокойството ви. Това не само е знак, че половинката ви мисли за вас, но също така показва колко силна е връзката между вас двамата.

 

Постоянно ви измъчва хълцане

Хълцането обикновено се появява, когато ядете твърде бързо или пиете твърде много, но какво означава, когато се появи без видима причина? Това е знак, че някой мисли за вас.

 

Кихате по-често от обикновено

В Азия много хора вярват, че сърбежът в носа е причинен от това, че някой мисли за вас. А, както всички знаем, сърбежът в носа води до кихане.

В случай, че кихате три или повече пъти подред, половинката ви мисли за вас.

 

Изпитвате желание да се усъвършенствате

Това, че все още не сте срещнали сродната си душа, не означава, че тя не мисли за вас. Това кара душата ви да иска да се усъвършенства, да подреди живота си, преди да срещне Съдбата си.

Обзема ли ви внезапно желание да се отървете от всичките си лоши навици?

Точно в моменти като тези половинката ви може да мисли за вас и тайно да ви насърчава да се подобрите.

 

Чувате „вашата“ песен

Има толкова много любовни песни, но любовната песен, която вие и половинката ви смятате за своя, все се върти по радиото, или в мола, или в ресторанта, в който се храните.

Това е знак, че половинката ви мисли за вас и ви изпраща точно тази песен.

 

Внезапно обаждане

Това е най-простият знак, че сте в мислите на вашата половинка. А и нещо повече –  един от многото признаци на любов.

Ако ви се обадят, за да видят как се справяте или ви изпратят като съобщения като „мисля за теб“, това е голям знак от Вселената.

Все мислите за някого

Всичко във Вселената е даване и получаване. Каквато енергия вложите, такава ви се връща. Така че, ако мислите за някого, най-вероятно и той мисли за вас.

 

Намирате бяло перо

Бялото перо е един от няколкото ангелски знаци, изпратени от Вселената. То не само символизира вяра и защита, но също така е знак, че някой, който ви липсва, мисли за вас. Това е един от начините на Вселената да ви покаже, че вашата сродна душа се чувства по същия начин.

 

Бялото перо също е начин вашият ангел да ви уведоми, че вашата половинка, която е починала, е в безопасност и щастлива на небето или в следващия си живот

363

Similar Posts