Астрология Езотерика

Как ни влияе числото на Душата: Число на Душата 2

Число на Душата 2

Рожденият ден се нарича числото на Душата. То показва желанията и нуждите на човек, как се вижда в живота и какво би искал за себе си. Влияе ни особено силно в детството и до 30-35-годишна възраст. След влиянието му отслабва донякъде, за сметка на числото на Съдбата, чието влияние пък се увеличава.

В индийската нумерология се смята, че всяко число на Душата е под контрола на определена планета, която дарява човек с определени качества, способности, наклонности и т.н.  

Самите планети са прости естествени тела, от които на нашата планета идват потоци от енергии (по-точно потоци от материя), които влияят на човек и неговия живот. Освен това тук няма никаква мистика и всичко е обяснено научно.

В индийската астрология се разграничават девет планети, две от които нямат физическо тяло и са сянка Раху и Кету, а останалите се виждат от повърхността на Земята – това е Слънцето (което е звезда, разбира се), Луната, Юпитер, Меркурий, Венера, Сатурн и Марс.

 

Как да изчислим числото на Душата?

Числото на Душата се определя от деня на нашето раждане. Ако сме родени от 1-ви до 9-ти, тогава числото на Душата ще съответства на тази цифра. Ако сме родени от 10 до 31, тогава трябва да редуцираме до едноцифрено число.

Примери:

Ако сте родени на 2 март, тогава вашето число на душата ще бъде 2.

Ако сте родени на 23 август, тогава трябва да добавите 2 + 3 и получаваме 5, което ще бъде вашето число на душата.

Ако сте родени на 28-и, тогава трябва да добавите 2 + 8 = 10, след това 1 + 0 = 1 – това ще бъде числото на Душата.

 

Числото на душата 2 е за всеки, който е роден на 2-ро, 11-то, 20-то и 29-то число от месеца

Такива хора са романтични и артистични, имат нежен характер. Обикновено са миролюбиви и склонни към благородство. Находчиви, но имат нужда от тези, които ще им помагат, мотивират, напътстват и водят.

 

Лунните фази влияят най-силно на хората с числото на Душата 2

Това засяга особено жените, които могат да сменят често настроенията си. Те се отличават със сантименталност и капризност.

„Двойките“ често зависят от външни обстоятелства. Често безкористно се посвещават на служене и помощ на другите. Тези хора обичат разнообразието, ароматите и сладките храни, подправките. Обикновено са много романтични натури.

Ако бъдат наранени, унижени, тогава те се превръщат в непреклонни и корави борци, способни да дадат решителен отпор. Иначе са грижовни, мили, нежни и благоразумни, имат добра интуиция. Може да не са търпеливи. От тях стават добри миротворци и дипломати.

 

Хората са число на Душата 2 обичат да си поставят цели и да планират. Обичат свободата и пътуванията. Обикновено са потайни, срамежливи и честни. Слабостите на „Двойките“ могат да бъдат използвани от други хора, които да ги експлоатират и очернят. Те нямат логика, а критиката е много болезнена за тях. Могат да бъдат майстори във всичко, свързано с любовта и красотата. Въпреки всички слабости, те винаги са успешни благодарение на упоритата си работа.

Важни препоръки: успокойте ума, погрижете се за здравето си, избягвайте контакт с негативни хора.

6038

Similar Posts