Астрология

Как определени числа помагат на зодиите да постигнат успех и кои са те

щастливи числа на зодиите

Мистичният тандем на астрологията и нумерологията взема предвид специални способности и слабости в зависимост от датата на раждане. Недостатъците могат лесно да бъдат отстранени, ако откриете вашия цифров талисман. Щастливите числа на зодиите ще ви помогнат да постигнете успех. Достатъчно е да напишете своето число на лист хартия и да го носите със себе си навсякъде, за да направите живота по-лесен и прост.

 

Овен

Пионерите на зодиакалния кръг често не знаят що е мярка. Те работят усилено, суетят се, стремят се да изпъкнат във всички области. Това води до изгаряне. Овните забравят, че понякога трябва да спрат и да си починат. Силата на четирите елемента, съдържащи се в числото 4 има благоприятен ефект върху тяхното съзнание. Овните ще станат по-стабилни, спокойни.

Телец

Представителите на знака са насочени към комфорта. За тях парите имат голямо значение. Затова приоритет за Телеца винаги е работата и материалното богатство. Числото 8 е идеалният талисман за знака. То, като магнит, привлича пари и нови възможности. С неговата подкрепа Телецът ще получи нови шансове да забогатее и да подобри още повече условията си на живот.

 

Близнаци

Лекомисленият знак често забравя за духовното развитие. Числото 3 ще помогне на Близнаците да се справят с това. С помощта му ще могат да придобият вяра в себе си и да успеят в бъдеще. Числото 3 ще изостри вниманието и интуицията им. В живота на Близнаците ще има по-малко мистерии.

 

Рак

Най-добрият магнит за Рака е числото 7. Това е нумерологичното въплъщение на късмета, щастието и радостта. Числото 7 ще помогне на Раците в различни области. С неговата подкрепа те ще могат да поемат рискове и по-добре да разбират хората. Това е важно, тъй като представителите на знака не са много добре запознати с хората.

 

Лъв

Увереността и блясъкът на „царя на животните“ определено му печелят много завистници. Числото 1 ще му помогне да установите добри отношения с другите и да се справи с враговете. То ще направи Лъвът по-дипломатичен. Ще му бъде по-лесно да преговаря и да намира компромиси.

 

Дева

Девите са перфекционисти и винаги се стремят към перфектни резултати. Затова те се тревожат за малките неща и за резултата като цяло. За да бъдат по-спокойни и по-лесно да приемат случващото се, Девите трябва да се обърнат за подкрепа към числото 4. Този талисман ще им осигури спокойствие, те ще спрат да си тровят нервите за дреболии и да се тревожат без основателна причина.

 

Везни

Представителите на този знак имат доста силна интуиция. Но числото 5 ще им помогне да я засилят още повече. То има и други полезни свойства – носи вдъхновение и повишава креативността. Това ще помогне на Везните да се реализират и да постигнат успех. Както и способността да се вземат решения без колебание, което винаги е било проблематично за представителите на знака.

 

Скорпион

Числото 3 ще ви помогне да намерите правилния път в живота. Скорпионите са фокусирани върху негативизма и собствените си провали. Затова им е толкова трудно да гледат с вяра в бъдещето. Те са ревниви и несигурни в партньора си. Числото 3 ще ги спаси от подобни мисли.

 

Стрелец

Стрелците се потапят в приключения, работа или любов, забравяйки за други важни области от живота. Числото 5 ще внесе баланс в живота на Стрелците и ще ги принуди да преосмислят собствените си приоритети.

 

Козирог

Козирог е една от най-трудолюбивите зодии, за която работата е абсолютен приоритет. Но Козирозите не бива да забравят за важността на семейството. Числото 2 ще им помогне да поддържат баланс. Този талисман ще повиши продуктивността и мотивацията на Козирозите.

 

Водолей

Числото 9 ще помогне за решаването на проблемите при довеждането на нещата до техния логичен край, защото Водолеите често грешат с това. Липсата на отговорност или просто нежеланието за решаване на проблемите е основната пречка по житейския път на този знак.

 

Риби

Представителите на знака трудно се фокусират върху нещо важно. Те обичат да фантазират и мечтаят, затова скучаят в суровата реалност. Числото 4 ще им помогне да се съсредоточат върху неща, които ще им донесат успех. Освен това, този талисман ще им осигури усещане за увереност, спокойствие и ще позволи на Рибите да гледат към бъдещето с надежда.

69

Similar Posts