Лайфстайл Силата на вярата

Как правилно да помолите своя ангел пазител за помощ

Как правилно да помолите своя ангел пазител за помощ

Ако ви е трудно да се справите сами с трудностите, обърнете се за помощ към своя ангел пазител. Той със сигурност ще ви чуе, ако го направите правилно.

 

При раждането си всеки човек е под закрилата на висшите сили. Ангел-пазител се дава на всеки при кръщението и той постоянно защитава своя подопечен и се опитва да му помогне. Ако човек върши добри и праведни дела през целия си живот, той може да има не един, а няколко ангела пазители.

 

Много често ни се налага да се борим с проблеми, които трудно можем да решим сами

Ако животът ви е поставил много трудности и ви се струва, че неприятностите са ви нападнали, опитайте се да се обърнете към своя небесен покровител.

Как правилно да поискате помощ от ангела пазител, така че молбите ви да бъдат чути и отговорът да бъде бърз?

 

Как да се свържете със своя ангел пазител и да го помолите за помощ?

Може да сте под закрилата на няколко небесни наставници и всеки от тях играе определена роля. Затова можете да се обадите на своя защитник и да го помолите за помощ, но трябва да знаете как да го направите правилно.

 

За да започнете, вземете лист хартия и напишете на него какво ви трябва. Ако имате заболяване можете да поискате здраве. Ако сте измъчени от неуспехи в живота, помолете за щастие и облекчение от неприятности. Ако сте измъчвани от лични преживявания, можете също да опишете проблема си сами, със собствените си думи. Не трябва да пишете много текст, опишете само това, което наистина ви притеснява. След като напишете молбата си, затворете очи и кажете кратка молитва:

 

„Поради мъка и провал в живота се обръщам към теб, мой ангел-пазител. Моля те, чуй молбата ми и ми помогни. От раждането ми си даден като мой защитник. В трудни за мен моменти, ела при мен. Амин!“.

 

След това скрийте листчето, така че никой да не го намери. Не трябва да очаквате ангел да се появи по чудо пред вас: помощта му ще бъде незабележима и ще я получите само ако думите ви са искрени.

Говорете с вашия ангел пазител и той ще ви помогне

Вашият защитник, изпратен от небето, винаги чува вътрешния ви глас, знае вашите мисли и всичко, което чувствате. Вероятно всеки човек в живота е имал ситуация, когато няма на кого да излее и да разкаже за тревогите си. Вашият ангел пазител може не само да ви помогне, но и да ви изслуша в трудни моменти.

 

Вечер, преди да си легнете, седнете, затворете очи и мислено си представете, че вашият Ангел е пред вас. След това кажете молитва:

 

„Моят Пазител, даден ми от раждането, чува всичките ми молби и преживявания. Стани мой събеседник, помогни ми да се отърва от всички неприятности и нещастия. Господ Бог те изпрати при мен като мой помощник и защитник, без да нарушаваш волята му, идвай при мен в трудни времена. Амин“.

 

След тези думи излейте всичко, което ви тревожи и помолете небесния пратеник за помощ . Не планирайте речта си предварително, тя трябва да бъде спонтанна и искрена.

 

Свържете се с вашия ангел пазител с чудотворна молитва

Всеки вярващ знае каква невероятна сила може да има едно просто молитвено обръщение към светиите. За да накарате вашия небесен защитник да чуе молбите ви, опитайте се да се обърнете към него със силна молитва .

 

Вземете бяла покривка и покрийте мястото, където ще седите по време на молитва. Поставете икона наблизо. Преди да произнесете молитвата си, опитайте се да се отпуснете и да поемете няколко пъти въздух. В този момент трябва да си представите, че сте на мястото, където винаги сте мечтали да бъдете и че към вас се приближава ангел.

Когато сте до него, кажете:

 

„Божи пратеник и мой защитник. Помогни ми, чуй молбите ми и ме избави от житейските трудности. Аз, раб Божий, цял живот съм се покланял на Господа, молил съм се на него и на Богородица. Сега се обръщам към тях и към теб, изпратен да ме защитаваш. Винаги бъди до мен и ми помагай в трудни моменти. Амин“.

 

Кажете молитва от чисто сърце: трябва да почувствате, че вашият Пазител е наблизо и ви слуша. След това започнете мислено да изброявате всичко, което искате да поискате, опитайте се да го направите без да бързате. Не забравяйте, че могат да бъдат чути само искрените молби .

884

Similar Posts