Лайфстайл Любопитно Мода Стайлинг Стил

Как промяната в цвета на косата може да повлияе на живота и съдбата ви?

Промяната в цвета на косата може да повлияе на съдбата

Много фактори в живота могат да повлияят на съдбата на човек и цветът на косата не е изключение. Бъдете внимателни, когато експериментирате с вашата визия, така че промяната й да не промени съдбата ви към по-лошо.

 

Външният вид на човек създава първото впечатление за него и говори много за неговия характер. Това се отнася за външния вид като цяло, дрехите и разбира се, прическите. Вашата прическа и  цвят на косата са не само част от имиджа, но и отразяват вашата природа. Всеки човек се ражда с  определен цветотип  и още през живота си прави промени в него. На първо място, това се отнася до цвета на косата.

 

Не само жените, но и много мъже понякога искат радикално да променят имиджа си и да мислят за нов цвят на косата. Не забравяйте обаче, че всяка промяна във външния вид е изпълнена с последствия. Дали са положителни или не зависи от вас. Ако все още сте решени да боядисате косата си, разберете как подобни промени ще се отразят на съдбата ви.

 

Как да вземете решение за избора на цвят на косата, който ще повлияе положително на вашата съдба?

 

Светли нюанси на косата

Повечето блондинки се характеризират с откритост и небрежност. Има много по-малко хора с този естествен цвят на косата, отколкото брюнетките или кафявите коси. Ако човек реши да придаде на косата си светъл нюанс, най-вероятно той иска да добави елегантност и лекота към визията си.

 

Този цвят на косата се контролира от Меркурий, което напълно разрушава стереотипа за глупостта и наивността на блондинките. Напротив, под влиянието на тази планета се проявява тяхната любознателност, дружелюбност и общителност. Те винаги лесно намират контакт с всякакви хора, обичат да научават нещо ново и необичайно, предпочитат да не седят на едно място, а да си почиват активно, пътувайки до различни градове и страни.

 

Придавайки на косата си светъл нюанс, ще увеличите влиянието на Меркурий. Това ще ви помогне да се отворите, да изразите себе си, да допринесете за саморазвитието и да постигнете цели. Не забравяйте обаче за отрицателните черти на тази планета.

Много хора, попадайки под влиянието на Меркурий, стават не толкова общителни, колкото разговорливи и измамни. Чувството за отговорност за изречените думи изчезва, което може просто да обиди другите и по този начин да отблъсне дори най-близките хора от вас. Вашите мисли могат да станат хаотични и ще бъде много трудно да се съсредоточите върху конкретен въпрос. Така че помислете внимателно, преди да изрусите косата си. Може би прекомерната увереност и откритост ще ви навредят и ще повлияят неблагоприятно на бъдещата ви съдба.

 

Тъмни нюанси на косата

Брюнетките се характеризират с издръжливост, способност да отстояват себе си и решителност. Често обаче на хората с тъмен цвят на косата се приписва прекомерна твърдост и предпазливост. Решението да боядисате косата си в тъмен нюанс ще ви придаде излъчване на мистерия, а енергията на този нюанс ще ви улесни в постигането на целите ви.

 

Тъмният цвят на косата се управлява от Плутон, чието влияние придава още повече чувственост и мистерия на тези хора. Под влиянието на тази планета се проявяват такива качества като увереност и харизма. Тъмнокосите не се страхуват от проблеми и трудности, винаги са готови да отблъснат провокаторите, а самите те са миролюбиви. Брюнетките предпочитат спокойна атмосфера около тях и всякакви конфликти само извличат жизнена енергия от тях.

 

Ако се боядисате в тъмен цвят, Плутон ще ви вземе под защитата си. Ще почувствате необикновен прилив на енергия, смелост, ще ви се струва, че няма проблеми на света, които да не можете да преодолеете.

Но планетата може да събуди у вас и негативни качества: ревност, избухливост, желание да контролирате всички и всичко. По-често ще се опитвате да поемате рискове, понякога неразумни, което може да доведе до проблеми в работата и в личния живот.

Това важи особено за нежния пол. Една властна и силна жена просто ще започне да потиска мъжа и най-често това завършва с разпадането на семейния живот. След като придадете на косата си тъмен нюанс, опитайте се да контролирате емоциите си и не забравяйте да бъдете себе си.

 

Как червеният цвят на косата влияе на съдбата?

Червеният цвят е любим на много жени. Червенокосите имат силен характер, но могат да бъдат много весели. Още от детството те показват смелост и постоянство. В края на краищата, не е за нищо, че много хора свързват този цвят на косата с огъня. Несъмнено в тези хора има известна искра.

 

Не е изненадващо, че този цвят се управлява от Слънцето. Благодарение на влиянието му, вече ярките собственици на червени коси излъчват още повече светлина около себе си. Общуването с такива хора е удоволствие и подобрява настроението. Те могат да се нарекат уникални хора както външно, така и вътрешно. Основната им характеристика е, че по-рядко от другите хора страдат от депресия или се чувстват самотни.

Детската спонтанност е основната им черта, така че хората с червена коса имат добре развито въображение, те са креативни и най-често свързват живота си с творчески професии.

Ако решите да придадете на косата си ярък червен нюанс, ще почувствате необикновен вътрешен прилив на енергия. Влиянието на Слънцето в този случай ще засили чувството ви за отговорност, което може да се отрази добре както на работата, така и на любовта.

 

Но не забравяйте и за негативното влияние на Слънцето. По правило слънчевите хора се характеризират с такива черти като арогантност, егоизъм и гордост. Няма да е лесно за всеки човек да се примири с такива черти на характера на своя партньор, затова понякога е много лесно за червенокосите да се влюбят и да получат взаимност, но е трудно да поддържат топла връзка завинаги. За да предотвратите отрицателното въздействие на Слънцето върху вашата съдба, опитайте се да избягвате конфликти с други хора и не проявявайте инат.

318

Similar Posts