Любов и връзки

Как се прикрива неверният мъж: Популярни тактики и признаци за изневяра, за които да бъдете нащрек

Как се прикрива неверният мъж

Случва се, когато едва след 15 години се окаже, че през всичките тези години съпругът е бил неверен и през годините е имал множество връзки, понякога дори с 2-3 жени едновременно. Вероятно си мислите: „Невъзможно е да не забележа това“. Но някои предатели са изключително изобретателни и действат професионално.

В такива случаи отсъстват баналните признаци: нощни SMS-и, червило на ризата и миризма на парфюм. Мъжът ще обмисли всичко до най-малкия детайл, но дори и тогава просто невъзможно да се предвиди всичко.

 

Но такива случаи са по-скоро изключение и често предателството се усеща дори когато няма конкретни факти.

Жената започва да чувства, че нещо не е наред и предпочита да затвори очи. В други случаи тя проявява смелост и се изправя очи в очи пред истината.   

 

Най-често, в резултат на емоционално пренатоварване, мъжът започва да изпада в гняв, агресия към жена си. Или обратно – превръща се в свръхгрижовен съпруг и започва да прави неща, които са необичайни за него.

 

Нека да разгледаме по-подробно първия и втория вариант.

В първия случай той е страстен, интересува се от новата жена и пренебрегва омръзналата му съпруга с претенции. И той започва да й се ядосва, да се държи агресивно към нея.

 

Изведнъж започват постоянни оплаквания, всичко му изглежда дразнещо. Скандалите изникват буквално изневиделица. Това се случва, защото мъжът не издържа на напрежението – измамникът не иска да признае, че греши и прехвърля агресията си върху жена си.

 

Има атака и морален натиск, неверникът се опитва по всякакъв начин да омаловажи жена си, да докаже каква лоша домакиня/майка е, че е спряла да се грижи за себе си, остаряла е, напълняла е и т.н. Така той сякаш оправдава действията си.

 

Твърдо започва да защитава границите си: „Не смей да пипаш телефона“, „Това е само моят компютър“. Има и нови пароли. И разбира се, такава конспирация не може да не породи прекомерно напрежение.

 

Брачният интимен живот отива на кино. Естествено, сега не му е до него.

Вниманието към жена му става почти нулево, може дори да забрави да я поздрави за нещо важно. Неговите мисли са някъде другаде, въобще не се чувства женен.

 

Недоверие, обвинения в изневяра. Когато мъжът прави това, той много се страхува, че и с него ще направят същото.

 

Най-често това е поведение на незрели мъже, които са свикнали да манипулират, които не искат и не са готови да поемат отговорност за действията си, такива, които в живота са свикнали да обвиняват, да търсят виновни.

 

Но има и такива, които, напротив, започват да обгръщат жените си с любов и грижа. В този случай мъжът започва да получава отстрани това, което му липсва толкова много, той е доволен и щастлив. Как изглежда подобно поведение?

 

Повишено внимание и грижи

Мъжът рязко започва да се интересува как жена му прекарва времето си, кога и в колко часа ще се върне. Но това не е грижа – просто му е важно правилно да планира времето си.

 

Скъпи подаръци, всякакви удобства

Така той се отплаща на жена си и компенсира лудориите си. Случва се мъж, завел любовницата си на почивка / романтичен уикенд, направил й скъп подарък, за да не остане длъжен на жена си, компенсира с подаръци и престорено внимание.

 

Интимността е стана по-интересна, в нея е започнало да се появява нещо ново, свежо, необичайно.

 

Проблемите са се изпарили. Сега изневеряващият мъж няма време за това.

И в този случай много жени предпочитат да затворят очите си за много характерни подробности, например, изключително натоварения му график, командировки, чести заминавания.

Любовницата се явява като донор на връзката

Тук любовницата е донор на връзката и „храни“ семейството и напускането й е много малко вероятно. Мъжът е доволен от това състояние на нещата. Ако любовната връзка се разпадне мъжът най-често изпада в депресивно състояние. И в този момент в семейството има много повече проблеми, отколкото преди, с изневярата му.

 

Има и такива мъже, които изпадат от една крайност в друга, тоест от първия вариант към втория.

 

Как мъжете най-често прикриват изневерите си?

Ново хоби

В същото време, когато се прибере, няма да разкаже никакви истории, няма да сподели никакви впечатления – само няколко банални фрази.

 

Приятели, работни партньори

Това е класика. Някои дори измислят толкова увлекателни истории, че могат да напишат книги. Но между другото, понякога се забравя, че тези приятели също трябва да бъдат информирани, за да не се получат издънки.

Има и особено цинични мъже, които представят любовницата си на съпругата си под прикритието на колега, партньор, личен треньор, съмишленик.

 

Във всеки случай измамникът трябва да отдели време за прелюбодеянието си. Ясно е, че е по-лесно за директорите, големите шефове да направят това, но ако те са много увлечени, работните процеси също започват да „потъват“.

 

Телефонът му вече е винаги с екрана надолу, той започна да прекарва повече време в него и след това на лицето му се разцъфва доволна усмивка.

 

Мъжът започва да се грижи по-добре за себе си, да си купува стилни неща.

 

Вече не е открит с вас, не споделя това, което е важно за него, не обсъжда някои въпроси, които преди е обсъждал.

Да, вярно е, че няма огън без дим. Всяко семейство има своите проблеми.

Но, ако не искате да останете в небрано лозе, неподготвени и излъгани във всяко едно отношение, просто си отваряйте очите за подобни признаци за изневяра!

2488

Similar Posts