Езотерика Любов и връзки

Как Вселената ни изпраща ЛЮБОВ: Какво се случва, когато не сме преминали уроците си

Как Вселената ни изпраща ЛЮБОВ

След разпадането на травматична връзка винаги ни предстои ново изпитание!

След раздялата с мъж рано или късно в живота ни се появява друг… но…

Ако не сме преминали през уроците в предишни връзки, не сме научили това, което е трябвало да научим, ако не сме развили необходимите качества, тогава следващият партньор рано или късно ще започне да повтаря поведението на предишния!

 

И друг, много важен момент – ако сте се опитали да преодолеете сценарии, работили сте върху качествата си, тогава следващият мъж идва като тест, демо версия на истинска връзка.

И той ще тества новите ви умения за сила. Много жени много се оплакват, че постоянно се натъкват на неподходящи мъже, но проблемът не е, че наоколо има само такива, просто не успяваме да издържим „изпита“ във връзките.

 

Жена живее с мъж, той не я осигурява, тя влачи всичко върху себе си, а той дори си позволява да я унижава. Всъщност, доста типичен сценарий.

Уморена от всичко, тя решава, че заслужава повече и го напуска. След известно време се появява друг мъж и всичко изглежда наред – нормални отношения, романтика. И по някое време той казва: „Скъпа, нямам достатъчно пари за зимни гуми, ще ми дадеш ли!“

Това е първият тестови звънец!

 

Вселената нежно казва: „Хайде, мила моя! Покажи, че вече си се научила да не даваш пари на мъжете и да ги оставиш да си решават сами проблемите! Все пак толкова трудно се научи на това … сега ще успееш и ще кажеш: „Съжалявам, скъпи, не мога да ти дам пари, имам други планове!“

 

И когато една жена наистина откаже да помогне на мъжа, тя получава още няколко проверки в тези отношения. Обикновено по-трудни. Но след това предстои преход към ново ниво. И там този мъж или си отива, отстъпвайки мястото си на по-достоен или се променя и сам става достоен!

 

Ако една жена не премине урока, тя отново се връща в към него и е принудена да изживее всичко наново

 

След разпадането на травматична връзка Вселената винаги ни подлага на изпит! Не бива да забравяме това.

Има още един важен момент по отношение на женското самочувствие и връзки.

Да предположим, че една жена работи със себе си, засилва женската енергия, увеличава запасите си от благочестие, създава условия за привличане на достоен мъж, работи със самочувствието си. И ето, връзката започва.

Първият, когото й изпращат, е някакъв глупак, който не може да оцени такава жена!

Защо? Вселената тества нейното самочувствие за сила, колко е готова за достойна връзка. Ако е готова, тогава тя учтиво ще каже на този мъж: „Съжалявам, не си моят човек!“

 

И тогава от Небето ще изпратят по-добра версия. И все пак не точно този, който наистина би могъл да осъзнае стойността на тази жена.

И мъдрата жена, която наистина осъзнава стойността си, спокойно ще каже: „Много ви благодаря, но бих искала още“ – защото тя осъзнава нивото си, в нея няма фалшиво смирение и сервилност.

 

Тогава вече Вселената може да изпрати страхотен човек – смел, отговорен мъж ,с нейното ниво на развитие или дори с по-високо, богат и психически зрял, но …  женен!

Това е един от най-трудните изпити, на който, за съжаление, много жени се провалят. Но ако една жена наистина вярва, че заслужава най-доброто, тя ще каже на този мъж: „Ти си много мил, но вече имаш жена, а това е против моите правила. Благодаря ти и сбогом!“

 

И чак след всички тези проверки – идва ТОЙ. Единственият. Неповторимият. Истинският.

Е, да, ще има и проверки с него, но това е съвсем друга история… Далеч по-радостна.

 

Да, ТОЧНИЯТ МЪЖ не идва веднага, особено, ако имаме големи изисквания. Колкото повече изисквания – толкова повече проверки и тренировъчни взаимоотношения!

 

Проверките ни показват собственото нивото на зрялост, собствената самооценка. За съжаление, много често жените се втурват в първата връзка след раздялата. И така преминават през много, много уроци.

 

При абсолютна готовност за връзка от по-високо ниво на жената може изобщо да не се дадат проверки, защото Вселената вижда, че това е просто загуба на време и жената вече е готова.

 

Затова дами, бъдете внимателни в новите връзки, следете повтарящите се ситуации и се научете да реагирате правилно на тях, въз основа на уроците от миналото!

Не се впускайте в първата връзка, която ви е привлякла, осъзнайте се, почувствайте нивото си!

Не заброявайте, че МОЖЕ да получите връзка на вашето ниво на зрялост!

И непременно ЩЕ СЕ СЛУЧИ!

1753

Similar Posts