Езотерика

Как Вселената ни помага да решаваме проблемите си и да намираме верния път в живота

Как-Вселената-ни-помага-да-решаваме-проблемите

Дори когато се чувстваме отчайващо самотни и изоставени, знайте, че Вселената не ни напуска нито за миг. Нейната помощ обаче не е открита, а точно обратното. Затова тя коригира пътя ни по собствен начин – със странни събития и скрити послания.

Всеки от нас има висша съдба, дадена ни още от раждането

Шест прости съвета ще ви помогнат бързо да я откриете и да разберете защо всъщност живеете и каква е вашата най-висока цел.

Новите хора в живота ни

Счита се, че всеки човек, когото срещнем по жизнения си път, не е случаен. Това означава, че най-добрият приятел или шеф е свързан с нас с определени кармични задачи, поставени от самата Съдба.

Вселената се опитва да ни насочи по истинския път, като ни изпраща зли или добри хора. Някои от тях са източник на голямо разнообразие от емоции, всяка от които ни дава възможност да оценим настоящето си, миналото и да предефинираме бъдещето.

Например, дори и съвсем случайно, можете да се натъкнете някой мъдър човек, който казва неща, които да ви накарат да преосмислите целия си живот. Това може да се счита за и за най-обикновено съвпадение, но мъдрите хора казват, че няма случайни неща.

Пророчески сънища

Никой не може да знае със сигурност дали той е сънувал пророчески сън или не. Но има  пет признака на пророческите сънища, които могат да помогнат да се разграничи обикновен сън от пророческия.

Тези сънища са демонстрация на реалната връзка на човек с Вселената, със съдбата и кармата. Понякога сънищата помагат да се намери смисъл във всичко, което се случва или при взимането на решения.

Нашите собствени грешки

Например, когато човек случайно направи грешка, това е определен знак, който си струва да се забележи и анализира. Може би Вселената иска да ни каже нещо с това.

Случва се така, че забравяме нещо у дома и сме принудени да се върнем. Това може да бъде портфейл, документи, включен котлон и т.н. С такива знаци Вселената се опитва да коригира живота ни, да ни спаси от опасност.

Някои го наричат божествена намеса, други – помощ от ангел-пазител. Това с нищо не променя същността му.

Нашите мисли

Мислите са произволни, но понякога в потока им се появяват мании, подобни на досадна песен, която човек не може да избие от главата си. Това често пъти са тайните знаци на Вселената, които са предназначени да ни помогнат.

Слушането на тези мисли е достатъчно лесно. За да се почувствате по-добре, можете да използвате дълбока медитация за релаксация. Трябва да можете да си почивате, да се отпускате по-често и да слушате себе си. Колкото повече умът е изпълнен с работа, тревоги, безпокойство и негативизъм, толкова по-трудно е да чуем мислите, изпратени от Вселената.

Внезапни смени на настроението

На всеки се случва изведнъж от тъжен да стане весел и обратно. И в това може да има послания от Вселената, например, ако по този начин тя се опитва да коригира Съдбата ни, да ни накара да обърнем внимание на нещо друго, което сме игнорирали, а е важно за нашето израстване.

От съществено значение е да се обърне специално внимание на такива промени в настроението. Например, ако отидете в магазина за определено нещо, но усетите безпокойство и настроението ви се влоши, по-добре е да отложите покупката за по-късно. Това се нарича интуиция, третото око, гласът на сърцето.

Мнозина не забелязват този глас, но почти всеки го има.

Болести

Никой не обича да боледува, но понякога трябва да разглеждате болестта като знак отгоре. Понякога се разболяваме не заради състоянието на тялото, а защото по този начин Съдбата се опитва да коригира пътя ни.

Ако човек постоянно се разболява без причина, това може да означава, че пътят му е грешен и може да доведе до провал. Трябва да го преразгледате ситуацията спешно – сменете работата, спрете да общувате с някой негативен човек, да се отървете от някакъв вид зависимост и т.н. Ако не можем да направим нещо определено поради внезапно появила се болест, на това също трябва да се обърне сериозно внимание.

1379

Similar Posts