Психология

Как жената сама привлича проблеми в живота си: 5 токсични женски нагласи

Как жената сама привлича проблеми в живота си

Жените понякога привличат проблеми, като издигат бариери пред желанието и предпочитат себесаботажа. Ако искате да промените живота си към по-добро, първо поемете контрол над мислите си: някои от тях пречат на енергийното и духовното развитие.

 

Токсичните нагласи  са вярвания, които всеки има. Те унищожават живота, привличат проблеми, подкопават биополето, създават енергийни бариери и пречат на изпълнението на плановете.

Негативните нагласи се формират в подсъзнанието поради тревожност, натрапчиви мисли и дори поради ниска жизненост, защото да бъдеш щастлив може да бъде много по-енергоемко, отколкото да си мрачен и депресивен.

Но има и добра новина: можете да се отървете от вирусните програми.

Как изглеждат тези негативни програми и как можем да ги преодолеем?

 

Токсин на самотата: „Аз съм на 30, 35, 40, 45, 50, 55…“

Можете да намерите щастието и любовта си както на 40, така и на 80 години. Това е съвсем реално, но само за онези, които са отворени към възможностите. Много дами съзнателно слагат край на себе си и избират самотата.

Токсичната програма блокира всички канали на щастие, блокира енергията.

Ако мечтаете да станете щастливи, обичани и успешни , тогава без значение на колко години сте: никога не е късно да промените живота си.

Вашите страхове са това, което води до поражение и провал.

 

Токсин за безполезност: „Никой не се нуждае от мен.“

В живота се случват събития, които отговарят на вашата енергия. Ако излъчвате вибрации на ниско ниво, по-често ще ви се случват неприятности. Ако има повече високи вибрации в биополето, ще срещате по-често приятни хора, ще привличате щастливи промени.

Следователно, за саморазвитие е важно да се засили енергията чрез повишаване на вибрациите, първо в мислите, след това в делата. Правете неща, които обичате, за да се чувствате необходими и важни.

Ако сте завладени от негативни мисли, опитайте се да си спомните какво ви е правело щастливи като дете, какво сте обичали да правите в училище и помислете как можете да пренесете любимото си детско занимание в зряла възраст.

 

Фалшив токсин: „Все нямам късмет“

Неприязънта към себе си, самоосъждането играе изключително негативна роля при формирането на жизнения път. Ако не вярвате в себе си и силите си, не забелязвате своите добродетели и успехи, тогава другите няма да могат да го видят във вас.

Негативното отношение към лошия късмет създава енергийни блокове, които могат не само да спрат енергията, но и да работят срещу вас, като изплашат късмета завинаги.

Има само един изход от този капан – да вярвате в себе си , да се уверите, че вашето самочувствие не е запознато с колебанията.

Провалът е част от развитието.

 

Токсин на спонтанността: „Нямам време за нищо, уморен съм, животът ми е пълен хаос.“

Постоянните оплаквания от живота блокират енергията. Излъчвайки такива мисли, вие не само се фокусирате върху негативното мислене, но и изпращате сигнал на Вселената, че сте недоволни от живота си.

Въз основа на това висшите сили не виждат смисъл да ви дават нещо повече или по-добро, ако не можете да се справите с това, което имате.

Доста лесно е да подредите нещата в собствения си живот.

Задачата е проста – правилно да приоритизирате и да изоставите това, което изтощава последните ви сили.

 

Токсин на отчаянието: „Всички мъже са еднакви.“

Привличаш това, за което постоянно мислиш, с което изпълваш живота си.

Когато идеята, че всички мъже са еднакви и имат нужда само от едно нещо, в главата на жената работи негативният сценарий.

И е трудно да се убедите, че има други мъже, с които можете да бъдете щастливи. За да преодолеете това, трябва да си пожелаете красив, интелигентен и грижовен мъж и да промените мислите си.

Човекът, от който се нуждаете, ще се появи в живота ви именно защото ще спрете да повтаряте това фалшиво негативно отношение към себе си.

 

Ако забележите някои от тези токсични нагласи зад себе си, тогава трябва да вземете мерки за самопомощ и  да се отървете от вирусите на съзнанието , които значително развалят живота ви.

Всяка от тези програми е много разрушителна.

Ето защо трябва да ги разпознаете в себе си, да ги приемете и да намерите сили да поемете контрол над мислите си. Само тогава ще бъде възможно да се пристъпи към щастливи промени.

2446

Similar Posts