Любов и връзки

Как жената убива интереса на мъжа към нея

Как жената убива интереса на мъжа

Случвало се е на мнозина – първоначално той се е грижел за вас, а след това изведнъж е изчезнал безследно, изгубил всякакъв интерес. Много често причината е в самата жена, която без дори да предполага, е убила интереса на мъжа. Психолозите обясняват точно как се е случило всичко.

 

Започнали сте да го преследвате

Правило номер 1 – мъжът няма да тича след вас, ако тичате след него. Започнете ли да му пишете, да му звъните, да го каните някъде, проявявате ли прекалено голям интерес, защо му е на него да си прави труд и да ви ухажва? Оставете го той да поеме инициативата и не го лишавайте от удоволствието да ви завладее.

 

Легнали сте си с него твърде рано

Когато един мъж осъзнае, че нямате нужда от много уговорки, тогава той спира да се старае, защото ви възприема като „лесна“. И не пука много, щом вече получава основното от вас. И дори като цяло може да спре да ви цени високо, щом разбере, че сте готови бързо да му „паднете в ръчичките“.

 

Неподходящо държание

Ако започнете да се държите като майка му или съпруга, а сте се запознали току-що, бързо ще убиете интереса му към вас. Той се нуждае от забавление и еуфория, любов и лекота, а не тежест и напрежение.

 

Ако сте разкрили всичките си карти

В момента, в който направите това, вече не сте мистерия за него. Говорите твърде много и му разказвате в детайли какво правите, къде отивате и с кого. Но мъжете харесват, когато има лек воал на мистерия – намират го за възбуждащо.

 

Стремите се на всяка цена да задоволите всичките му нужди

Така изглеждате твърде достъпни, твърде лесно адаптивни към неговия график. Но това му говори само едно – че той не трябва да полага много усилия, вече ви има и няма да никъде да му избягате. Оставяте го да мързелува, а това не е интересно.

 

Нямате високи стандарти

Трябва да имате високи стандарти за това как да бъдете третирани. Например, ако той отмени среща с вас, не трябва просто да го приемате, особено ако това се повтаря често. В противен случай той ще използва вашата доброта и ще продължава да ви пренебрегва. Ако разбере, че одобрявате лошото му поведение, с още по-голямо усърдие ще продължи да нарушава вашите граници.

 

Задоволявате се с малко

Ако, вместо да изисквате това, което заслужавате, вие се съгласявате с това, което ви се дава, това е много лошо. Може би се страхувате, че в противен случай ще го изплашите или ще изглеждате нахални. Но ако един мъж ви харесва, той ще уважава това, което отстоявате, това, което заслужавате. Това ще му покаже, че уважавате себе си.

 

Постоянно сте с него

И това може да доскучае. Той има нужда от време за себе си и трябва да разбере, че и вие имате неща за правене и живот отделно от него.

 

Правите се на глупачка

Много дами смятат, че мъжете харесват глупавичките жени, но това не е вярно. Когато се правите на тъпа и безпомощна, у мъжът остава чувството, че трябва да ви гледа като малко дете, което е най-малкото досадно.

Държите се арогантно

Разбира се, трябва да знаете стойността си, но когато гледате отвисоко на всичко и „го играете“ ледената принцеса, това е много отблъскващо.

 

Кралица сте на драмата

Ако нон стоп драматизирате, спретвате кавги от нищото и да плетете интриги с усърдие, нищо чудно, че е решил да прекрати общуването си с вас. Никой не обича да живее във вечна драма и постоянно да се страхува да не засегне с нещо половинката.

 

Естествено, това далеч не са всички причини, поради които един мъж може да загуби интерес към жената до себе си. Но са от най-важните. Имайте ги предвид, ако искате връзката ви да бъде щастлива.

19460

Similar Posts