Астрология

Как зодиите сами развалят връзките си

Как зодиите сами развалят връзките си

Всеки мечтае за силна връзка, изпълнена с любов и взаимно уважение.

Това обаче не винаги може да се контролира. В даден момент от живота човек съзнателно или подсъзнателно започва да саботира връзката си.

Няма ясна причина за това поведение. Може би човек просто тества връзката за сила или иска да докаже на себе си, че е достоен за истинска любов.

Понякога щетите, нанесени на една връзка, не могат да бъдат поправени цял живот.

 

Как различните зодии развалят връзките си?

 

Овен

Представителите на знака понякога са твърде безразсъдни. Така застрашават себе си и партньора си. И това води до разрушаване на взаимоотношенията. Защото никой човек не може дълго да търпи безотговорно отношение към своите нужди и желания.

 

Телец

Връзките на Телеца се разрушават поради неговата пасивност. След известно време партньорът им просто се уморява и си тръгва. Трудно е да се поддържа връзка, ако другият не се интересува от нея.

Близнаци

Понякога хората зодия Близнаци действат светкавично, без да се замислят как това ще се отрази на близките им. Виждайки такова пренебрежение, партньорът им се отчайва. И просто си тръгва, за да потърси подкрепа и грижи другаде.

 

Рак

Представителите на водната стихия са твърде чувствителни и натрапчиви. И за техния партньор става трудно. Вечно трябва да се сдържа, за да не ги обиди неволно. Много хора не могат да издържат такова напрежение и си тръгват.

 

Лъв

Връзките на Лъвовете често приключват заради липса на внимание от страна на Негово величество. Астролозите отбелязват, че ако Лъвовете не направят промени в характера си, тогава във всяка връзка ще изпитват недостиг, колкото и да се старае партньорът им.

 

Дева

Девите разрушават връзките си защото са всезнаещи. Трудно се живее с човек, който най-добре знае какво да прави в дадена ситуация.

 

Везни

Представителите на зодия Везни могат да развалят отношения поради нежелание да говорят за негативните си чувства. Сдържат се прекалено много и в даден момент просто експлодират от ярост.

 

Скорпион

Проблеми в отношенията могат да възникнат поради тяхната прекомерна емоционалност. Скорпионите са царете на драмата. И не всеки е в състояние да издържи на емоционалното им земетресение.

Стрелец

Хората зодия Стрелец не знаят как да филтрират речта си. Казват каквото им хрумне. Понякога думите им са жестоки и груби. И най-важното, те изобщо не се интересуват как се чувства партньорът им тогава.

 

Козирог

Козирозите провалят връзките се когато довеждат пестеливостта си до крайност. През този период те броят всяка стотинка и поставят парите над любовта. Никой партньор няма да издържи дълго това.

 

Водолей

В живота на представителите на зодия Водолей няма „златна среда“. Водолеите живеят под мотото „всичко или нищо“. Следователно, ако техният партньор не вярва в същото като тях, тогава тази връзка е обречена. Водолеите ценят своите идеали твърде много, за да ги поставят под въпрос.

 

Риби

Много често хората от знака започват връзка, без да познават истински човека. Затова и бързо се разочароват от партньора си, но не си тръгват, за да не го обидят. Изчакват, докато той сам разбере, че раздялата е неизбежна.

1331

Similar Posts