Астрология

Каква майка сте според зодията: Какво е най-важно за вас при отглеждането на деца

Майка според зодията

Има майки, които прекарват всеки ден на детските площадки и в най-добрия смисъл на думата живеят с детето си. А има и такива, които бързат да отидат на работа или поверяват част от възпитанието на бавачки и баби. Защо жените се отнасят по различен начин към децата може да се види от чертите, характерни за различните зодии. Каква майка сте (или ще станете), според зодията?

 

Каква майка е жената Овен?

За майката Овен детето е малък крал, около който се въртят всички събития. Овните глезят децата, водят ги на различни образователни кръжоци, като същевременно любовта им е съчетана с вътрешно удовлетворение и гордост от себе си и детето, защото те са едно цяло. В същото време майките Овни лесно избухват, дразнят се на децата си, но бързо възвръщат равновесие и между тях отново мир и любов.

 

Каква майка е жената Телец?

Телците са икономични майки. За тях е важно къщата да е в ред, храната да е приготвена и детските неща да са перфектно изгладени. Те обичат да водят децата си на театри и изложби, да се разхождат в красиви градски паркове. В резултат на това децата им растат спретнати и интелектуално развити.

 

Каква майка е жената Близнаци?

Майките Близнаци са общителни, така че да стоят вкъщи с бебе не е тяхната мечта. Те винаги ще намерят общност от майки, които да се разхождат с колички с цялата компания. И ще споделят знания за възпитанието, тъй като от втория месец на бременността започват да изучават литературата за развитието на бебето. Близнаците няма да оставят детето си без творчество и още от първите години от живота му записват на всякакви занимания, така че от ранна възраст то да покаже уменията си в различни области и да се научи да усвоява разнообразна информация .

 

Каква майка е жената Рак?

Ракът е един от най-семейните знаци на Зодиака, така че майките Рак се радват да останат в отпуск по майчинство. Те са щедри на емоции и децата им не страдат от липса на грижа и любов. Семейства с деца често посещават къщата им. В същото време Раците могат да изпитват вътрешен дискомфорт, ако не се заемат със собственото си развитие, а се затворят между печката и пералнята.

 

Каква майка е жената Лъв?

Майките Лъвици са доста строги, но справедливи. От ранна възраст те учат детето на законите на живота, показвайки различните му. Креативност, духовност, интелигентност, граничеща с ред и строги правила са основата, върху която се крепи възпитанието на децата от майките от тази зодия. Лъвовете не са от тези, които се отдават изцяло на децата, но не ги поставят на последно място. Детето в очите на Лъва е гордост и пример за другите.

 

Каква майка е жената Дева?

Мама-Дева възпитава в детето преди всичко усърдие и постоянство, учи на законите на Вселената и развива интелекта. В детската стая винаги цари ред, всяко нещо има свое място, на което Девата учи детето от ранна възраст.

 

Каква майка е жената Везни?

Везните обичат да отглеждат новатори и успешни личности. Майките от тази зодия са общителни, така че децата им винаги са заобиколени от приятели връстници. Децата Везни често посещават концерти и изложби, а също така учат изкуство. Майчинството е лесно за Везните, особено ако има възможност да купят скъпа количка и най-красивите неща за рожбата си. Те ще се радват да се разхождат с детето под ръка в градския парк и да се наслаждават на пеенето на птиците. Но едва ли ще се откажат от кариерата си, защото също така е важно за тях и да отделят време за саморазвитие.

 

Каква майка е жената Скорпион

Най-интуитивният знак, следователно, такива майки винаги вътрешно усещат от какво се нуждае детето им. Като правило имат отличен контакт с детето. Те са щастливи да извайват, рисуват, прекарват времето си заедно. Скорпионите ценят личното пространство, така че не позволяват на детето да „виси на врата им“. Майките Скорпиони умело намират баланса между майчинството и външното проявление.

 

Каква майка е жената Стрелец?

Такива майки се проявяват като учители и наставници. Мама-Стрелец създава приятелска връзка с детето. Тя знае как и какво да прави или търси съвет от специалисти. Във всеки случай той се опитва да гарантира, че всичко в отглеждането му е „правилно“. В същото време майка от тази зодия понякога позволява на децата да се отпуснат и да си правят шеги. Обича да прекарва времето си в съвместни пътувания и походи.

 

Каква майка е жената Козирог?

Майките Козирози често са кариеристи и работохолици, така че оставането вкъщи определено не е за тях. Дори в отпуск по майчинство те намират какво да правят. С детето те често са строги и взискателни. Но пък са и доста търпеливи, така че спокойно издържат на капризите на децата.

 

Каква майка е жената Водолей

Водолеите са от тези, които държат да изглеждат като образцово семейство. Мама-Водолей възпитава общително, многостранно дете. За такава майка е важно да покаже на детето си колкото е възможно повече. Независимост и свобода на избор – това е, което тя предава от ранна възраст. Техните деца често обичат да си бъбрят, да говорят на различни теми, в които Водолеите с удоволствие участват.

 

Каква майка е жената Риби

Това са мъдри и морално зрели майки. Те знаят как да възпитават, в кой момент да галят и кога да бъдат по-строги. От детето очакват разбиране и спокойствие. Рибите са креативни майки, лесно намират как да заинтересуват рожбата си. Перфектно съчетава майчинството, дома и кариерата. Обикновено при тях всичко е в перфектен баланс.

1509

Similar Posts