Лайфстайл Любопитно

Какви черти на лицето издават надежден и верен съпруг

Какви черти на лицето издават надежден и верен съпруг

Изборът на бъдеща половинка е един от най-важните и отговорни етапи в живота на всяка жена. Семейните ценности, уважението и надеждността са само част от основните критерии, които тя иска да види в своя избраник. Според експертите, някои черти на верния мъж могат да бъдат разкрити от външния му вид. Нека видим какви са тези характеристики и какво могат да разкажат за бъдещия съпруг.

 

Какви черти на лицето издават надежден и верен съпруг в мъжа?

Един от първите аспекти, на които трябва да обърнете внимание, е формата на лицето. Мъжете с квадратно или правоъгълно овално лице се считат за надеждни кандидати за ролята на верни съпрузи. Тази форма символизира баланс, отговорност и стабилност. Такива мъже обикновено се оказват отлични семейни мъже, които могат да се грижат за семейството и дома си.

 

Формата на лицето обаче е само началото. Обърнете внимание на наличието на „бузи“ в представителя на силния пол. Ако мъж с квадратно или правоъгълно овално лице има леки изпъкналости по бузите, това показва неговата привързаност към традиционните ценности. Такъв човек ще бъде по-склонен да изгради силни семейни връзки, както и към помирение и компромис в случай на несъгласие.

 

Важна характеристика, която си струва да се оцени, е областта на лицето на нивото на слепоочията – тя трябва да е по-широка, отколкото други области. Този аспект свидетелства за високите стандарти и изисквания, които човек поставя към себе си, семейството и децата си. Такива мъже могат да бъдат взискателни, но желанието им за съвършенство и благополучието на семейството ги прави отлични съпрузи и бащи.

 

Друг интересен аспект е челото на мъжа. „Чистото“ чело, тоест лишено от бенки и рождени петна, показва, че мъжът не страда от липса на ненужни притеснения. Такива мъже често се оказват балансирани, способни да виждат дългосрочни перспективи и рационално да решават проблемите.

752

Similar Posts