Мода Стайлинг Стил

Какви обеци подхождат на вашия цвят очи

Какви обеци подхождат на вашия цвят очи

Когато търсите перфектното бижу, което да подчертае вашата естествена красота, помислете за удивителната сила на скъпоценните камъни. Правилно подбраните обеци могат да направят погледа ви по-изразителен, да подчертаят цвета на очите ви и да придадат неповторимо очарование на външния ви вид.

 

Но кои камъни да изберете в зависимост от цвета на очите си?

 

Сега ще разкрием тази тайна и ще разгледаме няколко идеални комбинации, които ще направят външния ви вид още по-привлекателен.

 

Как да изберете обеци, които да подхождат на цвета на очите ви: тайната на перфектните комбинации

 

Сини очи

 

Сините очи имат специална нежност и мистерия. За да ги направите още по-ярки, струва си да обърнете внимание на камъните, които контрастират с този нюанс. Сребърни или черни нюанси като черен опал, лунен камък или содалит могат да добавят мистерия и дълбочина към вашия външен вид. Тези камъни ще допълнят мекия син цвят на очите ви, правейки го по-богат и по-ярък.

 

 

Лешникови очи

 

Лешниковите очи имат топъл и привлекателен нюанс, който може да бъде подчертан с тюркоазени или аквамаринени камъни. Тези обеци ще ви помогнат да подчертаете жълтеникавите петна в очите ви и ще придадат специален блясък на вашия външен вид. Танзанит, аметист или розов турмалин също ще допълнят идеално лешниковите очи, което ще ги направи по-изразителни.

 

 

Кафяви очи

 

Кафявите очи могат да бъдат направени още по-привлекателни с помощта на аметист или нефрит. Тези камъни ще придадат мистерия и чар на външния ви вид, благодарение на контраста с топлия нюанс на очите ви. Също така си струва да обърнете внимание на зеленикави нюанси като ахат, малахит или тюркоаз, които ще подчертаят естествения блясък на кафявите очи.

 

 

Зелени очи

 

Зелените очи са истински дар от природата и за да ги подчертаете и да ги направите още по-привлекателни можете да използвате обеци от жълто злато или сребро. Рубините са идеален избор, тъй като червеният им оттенък контрастира красиво със зелените очи, придавайки им допълнителен блясък и мистерия.

12

Similar Posts