Любопитно

Какво ни очаква на оставащите огледални дати от 2021 г.

огледални дати 2021

Огледалните дати са едни от най-благоприятните дни. Те могат да направят живота ни по-добър, стига да съумеем да се възползваме от тяхната силна енергия. Кои са оставащите огледални дати от тази година, предстои да разгледаме сега.

08.08

Осем е символ на финансово благополучие и просперитет. На този ден можете и дори трябва да правите покупки. Трябва да намерите баланс между работа и забавление, за да извлечете максимума от деня. Това е денят, в който може и трябва да харчите пари просто за забавление.

09.09

9-ти септември е добра огледална дата, на която може да ни бъдат разкрити нови истини. Вселената ни дава възможност да станем по-мъдри, ако се отворим за нова информация. Това ще бъде време за освобождаване от страховете и лошите ни навици.

10.10

Перфектното време за нови начала. На 10 октомври можем да правим дългосрочни планове за бъдещето. Експертите препоръчват в такива дни да оценяваме разумно възможностите си и да не стоим настрана, защото има огромен шанс да успеем в бизнеса.

11.11

11 ноември е отправна точка за нов свят. На тази огледална дата можем да променим външния си вид, както и вижданията и приоритетите. Вселената ще помогне на всички нас да сбъднем желанията си.

12.12

Последната огледална дата ще е свързана с въздействието на числото 3. Това е добър ден за помирение с близки, решаване на правни проблеми. Можете спокойно да се разделим и с ненужните неща. Ще е необходимо обаче да се занимаем сериозно с въпроси, които ще изискват най-бързото решение.

387

Similar Posts