Любопитно

Какво означават линиите на китката: Научете повече за здравето, парите и късмета си

линиите на китката

Линиите на китката се наричат ​​гривни в хиромантията. Те могат да разкажат за здравето и продължителността на живота на човека.

Линии на китката и здраве

На китката може да има много линии. В хиромантията се смята, че ако на ръката има повече от три гривни и всички те са ясни, тогава човек ще живее дълъг и щастлив живот. Също така това говори за добро здраве.

Ако тези линии са малко или са много тънки и незабележими, тогава собственикът на такива гривни често ще боледува, а в напреднала възраст ще е напълно изтощен.

Линии на китката и финансово състояние

С тези гривни в хиромантия можете също да определите финансовото състояние на човек. Като правило, ако първата гривна (тази, която е по-близо до дланта) прилича на верига, тогава за този човек ще е трудно да изкара пари. За да забогатее, той ще трябва да работи много усилено.

Ако първата линия е ясна и плътна лента, тогава нейният собственик има късмет за пари, той лесно може да забогатее.

Линии на китката при жените

Особено внимание трябва да се обърне на тези линии на ръката при жени и момичета. Първата гривна на женската ръка се нарича гривна Венера. Ако тя е огъната към дланта, като арка, тогава по време на раждането здравето на жената е застрашено.   Още по –лошо е, ако вторият ред следва формата на първия. По-рано се е придавало голямо значение на този знак.

Например, в Гърция на момичета с такава линия е било забранено да се женят и раждат, тъй като тя не само не може да роди дете, но и да умре по време на раждането.

Струва ли си да обръщаме внимание на този знак в хиромантия в наши дни? Да, но не е нужно да се прави от мухата слон. В ерата на напредналата медицина почти всяка заплаха за здравето може да бъде избегната.

И накрая, най-благоприятният знак на китката е няколко прави и ясни гривни. Това е знак за успех, финансово благополучие, добро здраве и късмет.

2500

Similar Posts