Любопитно

Какво разкрива за вас позата в която спите

Какво-разкрива-за-вас-позата-в-която-спите

Позата в която спите може да разкрие някои черти на вашия характер, твърдят психолозите. Това, каква позиция заема тялото ни в момента, в който ние сме се  отпуснали напълно и сме забравили за света около нас, може да се свърже с определени личностни характеристики. Научете какъв тип личност сте, като откриете вашата любима поза за сън сред петте най-популярни.

Позата-в-която-спите-Ембрионална-поза1

Ембрионална поза

Ако спите в тази поза, то вие определено сте боец в живота. Отвън изглеждате силна и амбициозна личност, но в действителност сте много чувствителен и лесно раним човек.

Позата-в-която-спите

На една страна, едната ръка до тялото, другата вдигната нагоре

Хората, които спят в тази поза се славят като земни, дружелюбни и изключително комуникативни личности. Понякога са склонни да бъдат дори наивни.

Позата-в-която-спите-На-една-страна-с-ръце-пред-тялото

На една страна, с ръце пред тялото

Ако вие спите в тази поза, то това означава, че по душа сте мечтател. Вие сте човек със свободолюбив дух. Недоверчиви сте към останалите и често пъти мнителността ви прехвърля границите на обичайното.

Позата-в-която-спите-По-корем-с-ръце-около-възглавницата

По корем, с ръце около възглавницата

Ако предпочитате да спите в тази поза, то вие сте доста общителен човек. Обичате шумните компании, както и да бъдете център на вниманието. Славите се още като досаден критикар, който обича да наставлява останалите, но самият той не понася никаква критика.

Позата-в-която-спите-По-гръб-с-отпуснати-надолу-ръце

По гръб, с отпуснати надолу ръце

Вие сте тих и сдържан човек, личност с  дълбок вътрешен свят.  Поставяте високи стандарти както за себе си, така и за хората, на които държите.

397

Similar Posts