Езотерика

Какво разрушава човешкото биополе и как да го спасим

Какво разрушава човешкото биополе

Биополето или аурата е енергийна обвивка, която обгражда човешкото тяло. Състои се от много структури, които осигуряват обмен на информация и енергия с околната среда. Биополето непрекъснато се променя, може да стане по-силно и по-сигурно или обратно – слабо и уязвимо. Зависи от много външни и вътрешни фактори.

 

Как влияе биополето на човека?

Биополето е защитен пашкул, от който зависи благосъстоянието, здравето, работоспособността и жизнеността на човешкото тяло. Поддържа всички функции в баланс и предпазва от загуби на енергия. Някой има биополе, което е силно по природа, друг, напротив – много фино, лесно податливо на негативни влияния.

 

Хората със силно биополе са защитени от всякакви външни влияния, боледуват по-рядко, по-малко са склонни към нервен стрес и е трудно да ги ядосате в критични ситуации. Тяхната работоспособност е много по-висока, а резултатите от труда са по-ефективни.

При хората със слабо биополе защитата е по-лоша, те са по-податливи на външни влияния.

 

Състоянието на аурата може да се промени. Всякакви нарушения в биополето водят до намаляване на производителността, лошо здраве, развитие на заболявания.

 

Ето защо е изключително важно за всеки човек да поддържа енергията си и да избягва ситуации, в които тя се изразходва напразно.

Фактори, които влияят негативно на биополето

Около нас има много фактори, които намаляват защитните свойства на биополето, допринасят за образуването на „дупки“ в аурата, лишават човека от жизненост. Те включват околните хора, места, предмети.

 

Вероятно всеки е забелязал, че има хора, чиято компания по различни причини е бреме за вас. Те ви говорят неприятни неща, провокират ви към действия, които не искате да правите, манипулират ви или се опитват да ви развалят настроението. Често това са хора песимисти, които виждат света около себе си в сиво и се опитват да ви убедят, че всичко е лошо, несправедливо, безнадеждно.

 

Това са енергийни вампири, те се хранят с вашата енергия и изчерпват резервите на тялото. Тяхната близост има разрушителен ефект върху аурата, така че за да я запазите, опитайте се да избягвате такива хора.

 

Подаръците от неприятни хора също могат да бъдат източник на негативизъм, чрез който ще загубите енергията си. Затова е по-добре да не ги приемате или веднага да ги изхвърлите.

 

Всеки човек има „места на силата“, които го зареждат с положителна енергия, където му е удобно, уютно и спокойно. Но има и други места, влизайки в които, той изпитва дискомфорт, умора, раздразнение, дори без видима причина. Да, някои от тях може да са свързани с намирането на неприятни хора там. Но има и случаи, когато няма никаква причина, а въпреки това изпитваме сериозен дискомфорт.

 

Никога не стойте на такива места, тръгнете си веднага, защото изтичането на енергия там винаги ще е колосално, а ефектът им върху аурата ви ще бъде опустошителен, предупреждават езотериците.

 

Мръсна и разхвърляна къща, разпръснати вещи, стари, скъсани дрехи, предмети, свързани с лоши спомени, също могат да бъдат източник на негативизъм.

Опитайте се да се отървете от такива неща, за да не губите енергията си.

717

Similar Posts