Астрология

Какво ще донесе РЕТРОГРАДНИЯТ МЕРКУРИЙ на всички ЗОДИИ до 15 септември 2023 г.?

Какво очаква всяка зодия при ретрограден Меркурий до 15 септември 2023

Ретроградният Меркурий е периодът, когато планетата Меркурий, която символизира комуникацията, технологиите и интелигентността, ще се движи сякаш назад спрямо Земята. Този астрологичен феномен винаги предизвиква известна нервност и безпокойство сред астрологичните ентусиасти. Но не се паникьосвайте! Ретроградният Меркурий може да донесе не само хаос, но и уникални възможности за всеки от знаците на Зодиака.  

 

Какво очаква всяка зодия при ретрограден Меркурий до 15 септември 2023 г.?

 

Овен

За Овните този период ще бъде време на интроспекция. Може би ще намерите отговори на въпроси, които ви вълнуват от дълго време във вашето минало. Гмурнете се в собствените си спомени и се поучете от минали грешки.

 

Телец

Ретроградният Меркурий ще помогне на Телците да разширят социалните си връзки. Може би ви очакват неочаквани срещи и нови приятелства. Използвайте този период, за да актуализирате профилите си в социалните медии и да се присъедините към нови групи или общности. Възможно е да възобновите връзката с бившия си.

 

Близнаци

За Близнаците този период ще насърчи по-дълбоки и по-медитативни разговори. Може да намерите нови начини да изразите своите мисли и чувства. Това също е добър момент да изследвате нови теми и да задълбочите знанията си.

 

Рак

Раците могат да очакват промени в кариерата. Може би стари проекти ще бъдат съживени и ще ви бъдат предложени нови възможности за професионално израстване. Не се страхувайте да прегледате плановете си за кариера и да изградите нови стратегии.

 

Лъв

Ретрограден Меркурий за Лъвовете ще бъде време за духовно израстване. Може да откриете нови интереси в метафизиката, медитацията и духовното развитие. Този период ще ви помогне да разберете по-добре вътрешните си нужди и ценности.

 

Дева

За Девите това е времето за работа върху връзките. Може да се натъкнете на минали конфликти или неразрешени проблеми. Направете крачка към близките и се опитайте да разрешите недоразуменията.

 

Везни

Ретроградният Меркурий ще накара Везните да преразгледат финансовите си решения. Може би трябва да преосмислите своя бюджет, инвестиционни стратегии или планове за бъдещето. Това е добър момент за финансово образование и подобряване на финансовите умения.

 

Скорпион

Скорпионите чакат творчески подем. Това е чудесно време за започване на нови творчески проекти или пресъздаване на стари. Може би ще откриете нови източници на вдъхновение и ще изразите себе си чрез изкуството.

 

Стрелец

За Стрелците ретрограден Меркурий ще бъде време на духовно самоусъвършенстване. Помислете върху вашите цели и вярвания. Този период е подходящ за усвояване на нови философии и духовни практики.

 

Козирог

Козирозите трябва да очакват подкрепа от близките си. Вашето семейство може да ви бъде опора и да ви помогне да преодолеете трудностите. Чувствайте се свободни да поискате от тях съвет и подкрепа.

 

Водолей

За Водолеите ретрограден Меркурий ще бъде време за работа върху минали травми и емоционални проблеми. Опитайте се да разберете собствените си чувства и си позволете да се излекувате. Това може да ви помогне да се отървете от ненужния багаж.

 

Риби

Ретроградният Меркурий ще вдъхнови Рибите да обновят своите цели и мечти. Помислете какво наистина има значение за вас и преосмислете плановете си за бъдещето. Може би ще откриете нови страсти и насоки за развитие.

5278

Similar Posts