Астрология

КАРТА ТАРО за седмицата 11 -17 септември 2023

Изминалите месеци, като въже, оплетено в плетеница от безкрайни отговорности и страхове, най-накрая започват да се разрешават тази седмица. С тазседмичната карта е време да се изправите срещу нещо, което може би сте отлагали дълго време. Това може да бъде всичко – от неразрешени проблеми до незавършени проекти или спешни промени в живота. Какво обещава картата Таро за периода от 11 до 17 септември?

КАРТА ТАРО за седмицата 11 -17 септември 2023

Десетка мечове – карта Таро за седмицата от 11 до 17 септември

Пътуване в най-мрачното дефиле на страхове и съмнения.

Всеки от нас периодично е изправен пред избор: да напусне старото и да премине към новото или да продължи да носи бремето на миналото. В Десетката мечове виждаме символично гмуркане в най-тъмната бездна на нашите страхове и съмнения. Това е моментът, в който се натрупва твърде много багаж и не можете просто да вземете и да продължите напред.

 

Окончателно решение

Уморени от тревоги, всички най-накрая решават да сложат край на това. По-добре е да разрешите належащ проблем, отколкото да изнемогвате толкова безнадеждно от невежество и безпокойство. Дори и да е страшно да направите това, Десетте меча казват, че това е най-добрият начин да продължите напред и да се освободите от тежестта на миналото.

 

Промени и движения

Такива преживявания могат да съпътстват различни събития в живота. Например, преместване на ново място, ремонт на къща, преразглеждане на отношенията или дори неочаквано подобрение на финансовото ви състояние.

 

Не отлагайте

Интересно е колко често се опитваме да отложим тези промени за по-късна дата. Знаем, че нещо трябва да се промени, но често се страхуваме от момента. Картата Таро Десет меча предполага, че не трябва да отлагате. Напротив, ако виждате, че е време да свършите някои неща и не смеете да начертаете крайна черта, има начин да си помогнете.

 

Освобождаване на място

Освободете символично място в гардероба си или поне в телефона си, като изтриете ненужните снимки и контакти. Това ще създаде усещане за обновление и ще улесни приемането на промяната. В крайна сметка всичко, което е остаряло, свършва в името на съществуването на новото.

 

Резултати и напредък

За някои тази седмица не само ще бъде повратна точка за сбогуване със старото си аз, но и ще предостави възможност за равносметка и оценка на напредъка. Освобождаването от тежестта на миналото може да донесе нови възможности и вдъхновение за бъдещето.

 

Така че посрещнете тази седмица с отворено сърце и готовност за промяна.

Десетте меча обещават, че като завършите старото, ще отворите вратите към нещо ново и по-ярко в бъдещето.

6312

Similar Posts