Астрология

Карти Таро: Карта Таро Луна

Карта Таро Луна

Директна позиция: Мечта, страх, неувереност, измама

Обратно: Хаос, неразбиране, полезна промяна, тревожност

Луна

Карта Таро Луна: Общо значение

Директна позиция

Карта Таро Луна свидетелства за нещо тайно и несъзнателно, когато става дума за тъмните страни на човек, за неговите тайни. Картата може да разкрие тайна, която да доведе до опасност. В живота на човек могат да възникнат неприятни моменти с проява на емоции като завист и ревност. Затова е време да покажете смелостта си.

Карта Таро Луна предупреждава човек за опасност, тя го съветва да се държи внимателно, като следи всяка своя стъпка. И всичко това, защото много събития, които ще се случат, не винаги ще бъдат подчинени на човека. Той ще се сблъска с непредсказуемост. Информацията, която той ще получи, ще бъде непълна и всичко това, защото самият той отказва да се изправи пред истината. Има опасност да попаднете в нечий капан, не са изключени внезапни промени.

Човек ще се сблъска с трудности и препятствия, но няма да стане ясно колко сериозни са те веднага. Много е лесно да се спъваш и да правиш грешки. Ако наскоро всичко е изглеждало ясно, сега е тъмнина. Все едно имаме ден и нощ. През деня виждаме една картина, а през нощта получаваме напълно различни усещания.

 

Обърната позиция

Карта Таро Луна в обърната позиция в никакъв случай не носи някаква заплаха, но въпреки това се характеризира с негативност и опасност. Всъщност, обърнатата Луна може да са нашите страхове и опасения. От друга страна Луната може да говори за кошмари. Ако човек има лош сън, той може да се тревожи за това дълго време и да се страхува, че някой ден ще се превърне в реалност.

Човек под влиянието на карта Таро Луна може да се оплете в страховете си и да се почувства несигурен. Да е уплашен от обстоятелства, свързани с мистицизъм или грабеж. Между другото, карта Таро Луна говори, че е възможно крадци да ви вземат на прицел.

Човек отказва да приеме хората около себе си такива, каквито са с всичките им качества и слабости. Той се придържа към обичайната си условност, ефективност и рационалност, особено в момент на объркване.

 

Карта Таро Луна: Значение в любовта и отношенията

Директна позиция

Карта Таро Луна може да свидетелства, че човек няма да бъде уверен в партньора си, връзката няма да му изглежда дългосрочна и обещаваща. Под влиянието на тази карта могат да се появят неясни обстоятелства, които да повлияят върху развитието на взаимоотношенията. Хората често са склонни да строят „въздушни замъци“ и да мечтаят. Особено тези, които имат добре развита интуиция, започват да вярват в илюзии.

Карта Таро Луна се характеризира с трудности и неясноти в обстоятелствата, при които е обичайно човек да изпитва чувство на страх. Изглежда, че се лута в тъмното, без солидна опора под краката си. Някой ще пусне слухове зад гърба му и той ще заблуди.

 

Обърната позиция

Карта Таро Луна казва, че ако в една връзка има липса на информация, необоснована ревност, ако липсва загриженост за бъдещето с любимия човек, възможно е да настъпи предателство. В семейството се отбелязва нестабилност, която ще се прояви не само в чувствата на партньора, но и в неговите намерения и обещания.

Може да се случи така, че човек да научи, че връзката му с половинката още първоначално е била изградена върху измама. Вследствие на това ще има кавги и скандали. Не изключвайте подли постъпки от най-близкия човек.

 

Карта Таро Луна: Значение в ситуация и въпрос

Директна позиция

Карта Таро Луна показва страхове, свързани с некомпетентност и липса на опит. Картата не може да посочи колко вероятни са тези страхове и преживявания. В крайна сметка може да се окаже, че изобщо няма причина за страх.

Човек не може да бъде сигурен в бъдещето. Непрекъснато се съмнява: „Дали ще се справя?“, „Ще си намеря ли работа?“ В живота ще има много ситуации, свързани с измама и безредие. Карта Таро Луна показва измама, организационна интрига, неясни обстоятелства, объркани трудови отношения.

 

Обърната позиция

Обърнатата карта Таро Луна предупреждава за възходи и падения, когато в дадена ситуация могат да се очакват напълно непредвидени обстоятелства. Разбира се, по пътя ще има трудности и проблеми, а това е неизбежно. Вярно е, че той не винаги ще може да намери причината за появата им, но на интуитивно ниво – остро ще почувстват неприятности. Едва сега източникът на всички проблеми се крие не в знаците на съдбата, а в самия човек, който сам търси причина за съмнения и тревоги.

 

Човек ще трябва да премине през тестове, свързани с тъмната страна на живота. Но ако може трезво да прецени случващото се, тогава лесно може да се справи с черната серия в живота си.

Карта Таро Луна: Значение като карта за деня

Денят може да изглежда неблагоприятен за човека. Причината за това може да е лош сън, който е сънувал нощес. Не трябва да придавате особено значение на сънищата си.

Ако човек се сблъска с някакъв важен бизнес (дори и неприятен и труден), не бива да го избягва. В крайна сметка, след преодоляване на страха, със сигурност ще последва нещо ново и интересно. Просто трябва да съберете смелост и да предприемете тази важна и отговорна стъпка.

 

Денят трябва да се приема такъв, какъвто е. Въпреки всички страхове, макар и с бавни стъпки, човек трябва да върви напред, а не назад. По-късно ще бъде възможно да разберете колко сте постигнали.

Карта Таро Луна : Съвет на картата

Научете се да преодолявате страховете си. Ако човек може да се отърве от страховете си, тогава той може да направи значителен скок напред.

Карта Таро Луна ще ви помогне да преодолеете, поправите и подобрите всичко. Трябва да се противопоставяте на истинските проблеми, а да не говорим за съмнения. Не се поддавайте на илюзии и заблуди, появете ясен ум и разум!

2591

Similar Posts