Астрология

Карти Таро: Карта Таро Слънце

Карта Таро Слънце

Изправено положение: чист ум, радост, щастие, просперитет

С главата надолу: Загуба, неприятности, мътно бъдеще, здравословни проблеми

Слънце

Карта Таро Слънце: Общо значение

Директна позиция

Карта Таро Слънце е хубава карта, която символизира светлата и слънчева страна на живота. Човек навлиза в период, в който се чувства щастлив и успешен. Това може да е свързано с раждането на дете или с друга ситуация, в която се случва нещо ново и положително. Човекът, който е изтеглил тази карта, обича живота. И той е уверен в собственото си бъдеще. Всички трудности и разногласия се разрешават лесно.

Карта Таро Слънце отличава човек, който се стреми към леки, чисти и високи идеали. Той се е насочил към светлината, преодолявайки всички тъмни страни на своята личност. И го очаква голям успех в много области.

Той се справя добре в работата. Постига невероятен успех и триумф не само в кариерата си, но и в чисто личните въпроси. И с карта Таро Слънце той може успешно да влезе в брак, в който ще царува любов, уважение, просперитет, радост, успех.

 

Обърната позиция

Очакват се препятствия по пътя на човека, които се противопоставят на неговото щастие и успех. Може би той е в състояние да постигне целите си, но този път не може да се нарече лек. Всичко, което ще постигне, е труден път в резултат на големи усилия и преодоляване на трудности. Ако в изправено положение карта Таро Слънце дава на човек щастие и голям успех, то в обърната форма – трябва да постигнете всичко, благодарение на упорития си труд и усилия.

Карта Таро Слънце има същото значение като в изправено положение, само че човекът получава радостта от случващото се в по-малка степен. Победата, към която ще се стреми, ще отнеме много от силите му. Успехът му в кариерата ще е труден, а материалното му богатство не би могло да се нарече значимо. И да постигне успеха, няма да е никак лесно.

Карта Таро Слънце, колкото и да е странно, не може да носи отрицателно значение. Просто всичко, което се случва в живота на човек, няма толкова ярки цветове, успехи, постижения.

 

Карта Таро Слънце: Значение в любовта и отношенията

 

Директна позиция

Карта Таро Слънце говори за безоблачно щастие, съюз на двама грижовни и сърдечни хора, стабилност на отношенията. Слънцето символизира началото на любовна връзка, която ще бъде обещаваща и плодотворна. Връзката определено ще приключи с успешен брак.

Освен това, всеки от двамата ще иска да имат деца, да започнат някакъв съвместен бизнес. Под влиянието на карта Таро Слънце в семейството няма да има абсолютно никакви проблеми и на такава хармонична връзка може само да се завижда. Искреност на чувствата, доверие и възхищение към любимия човек.

 

Обърната позиция

Във връзката се отбелязват временни проблеми, които са свързани с периода на синхронизиране на характерите. Ако човек се е подготвял за някакво важно и кулминационно събитие дълго време, тогава обърнатата карта Таро Слънце казва, че приятната новина ще трябва временно да бъде отложена. Ако има нещо общо с любов или сватбено събитие, тогава човекът ще има нужда от време, за да разсее съмненията си относно любимия човек. Едва след това той ще бъде готов да направи решителна и последна стъпка.

Всичко може да разруши връзката на двама души под влиянието на карта Таро Слънце. Лоши навици, страст, лоши предположения…

Карта Таро Слънце: Значение в ситуация и въпрос

 

Директна позиция

В дадена ситуация картата Таро Слънце помага на човек да продължи напред, да постигне успех и кариерно израстване. Всяко негово начинание е много обещаващо. И това не са празни думи, защото говорим за доста значителни трудности и значителна отговорност, която човек, както се оказва, е в състояние да преодолее. Той знае как да върши работата си мълчаливо, без да бърза, без да гледа назад в миналото.

Благодарение на своята всеотдайност той е способен на много, затова внася радост, сигурност, мир и спокойствие в живота си. Той е в състояние не само да се радва на някои големи успехи и постижения, но и вижда щастието дори в малките неща, които съдбата му подарява.

 

Обърната позиция

Карта Таро Слънце няма много добро значение, когато е обърната. Човек се стреми към голям успех, но в крайна сметка може да разчита само на средно постижение. Ситуацията ще се развие по такъв начин, че някои препятствия няма да му позволят лесно и бързо да се придвижи към целта си. Може да е забавяне на успеха. Но за да се случи успехът, човек ще трябва да положи всички усилия.

Възможно е обърната карта Таро Слънце да говори за лошо здраве, временна раздяла с любим човек или семейни проблеми.

Човек ще има възможност да вкуси плодовете на своя труд. За него е важно да разбере, че хората не живеят, за да работят, а работят, за да живеят.

 

Карта Таро Слънце: Значение като карта на деня

Денят ще се запомни като светъл и щастлив. Или ще бъде свързано с някаква победа, или може би денят просто ще премине без проблеми и притеснения. Трябва да се заемете с някаква нова професия, тя ще стане успешна. Не забравяйте, че има хора, които също искат да участват в това. Не им отказвайте тази възможност.

Ако в този ден сте се скарали с някого или някой е обиден от вас, тогава е по-добре да разрешите този въпрос възможно най-скоро. Трябва незабавно да се помирите, да поискате прошка. Именно в този ден всичко ще се получи.

 

Карта Таро Слънце: Съвет на картата

 

Най-важният съвет е да вярвате в себе си и своя успех. Само по този начин можете да постигнете много в живота. На човек определено ще му помогнат неговата харизма и късмет, житейски цели и вътрешен мироглед.

Човек има достатъчно сила, знания и способности, които трябва уверено да преследва целите си. И щастието и радостта ще станат негови спътници в живота. Просто трябва да се доверите на съдбата и да живеете под лъчите на слънцето, славата, доброто, любовта и богатството.

2842

Similar Posts