Астрология

Карти Таро: Карта Таро Страшният съд

Карта Таро Страшният съд

Директна позиция: Прераждане, избор, край на една ера, успех

Обратно: болест, фрустрация, отлагане, загуба

 

Страшният съд

Карта Таро Страшният съд: Общо значение

Директна позиция

Като цяло стойността на карта Таро Страшният съд е по-скоро положителна. Съдът свидетелства за продължаваща или предстояща трансформация на личността – поява на нови цели или откриване на нови способности. В същото време посочва, че по този път човек ще трябва да се отърве от някои стари стереотипи, привързаности, навици, които сега само пречат на движението към целта.

Естествено, всичко това няма да се получи без усилия. Карта Таро Страшният съд казва, че човек трябва да е готов за трудности и неприятности и ще трябва да изразходва много енергия, за да постигне това, което иска, но целта е постижима. Всички проблеми са временни и ще бъдат преодолени с постоянство и решителност.

В някои случаи карта Таро Страшният съд може да значи, че предвидената цел вече е постигната, въпреки че това все още не е очевидно. Тя намеква за края на „черната серия“ в живота, прехода към нов, по-благоприятен етап.

 

Обърната позиция

Обърнатата позиция на карта Таро Страшният съд показва нежеланието на човек да приеме промените в живота. Обърнатият съд сочи, че движението към целта се е забавило или спряло изобщо, че има някакви външни или вътрешни фактори, които пречат на човек да се развива, оставяйки го в стагнация.

Обърнатата карта Таро Страшният съд може да посочи и някои от причините за стагнацията. Например, че човек е надценил собствените си сили и се е заел да реши проблем, който е бил твърде труден за него. Или че разчита на факта, че ситуацията ще се коригира от само себе си. Често обърнатата карта Таро Страшният съд казва, че в своите преценки човек използва грешни идеи, че неговите идеали са изкривени.

В същото време картата силно препоръчва да вземете необходимото решение възможно най-бързо. Забавянето само ще увеличи броя на възможните трудности.

 

Карта Таро Страшният съд: Значение в любовта и отношенията

 

Директна позиция

При гадаене за любов карта Таро Страшният съд в пряка позиция показва събитие, което вече се е случило или наближава, което ще стане значимо за гадателя. Ако самотен човек се чуди, карта Таро Страшният съд му предвещава среща с неговата „половина“. Ако връзката вече съществува, картата говори за преминаване на отношенията на качествено ново ниво.

Източникът на такова обновяване е разбирането на човека за проблемите и постиженията му и промяната в позицията му спрямо тях. Ситуацията ще стане напълно ясна, както и планът за необходимите действия. Уроците от миналото ще бъдат научени и използвани за изграждане на бъдещето, но те вече няма да играят доминираща роля.

Понякога карта Таро Страшният съд може да бъде препоръка и да се разруши съществуваща връзка. Но това е само ако самият гадател е разбрал, че тя е надживяла себе си. И я пази само в името на общоприетото благоприличие.

 

Обърната позиция

Обърнатата карта Таро Страшният съд една връзка показва наличието на съжаление и разкаяние. Може да има наистина добра причина за тези чувства, но може и да не съществува такава.

Освен това покаянието в тази ситуация не носи положително само по себе си, не променя човека към по-добро, а го кара да се страхува да продължи напред, да стои неподвижно в своето развитие. Следователно отношенията му с партньор ще бъдат трудни – взаимното разбирателство ще бъде нарушено.

Също така, обърнатата карта Таро Страшният съд може да говори за нежеланието на дадено лице да промени нещо в една връзка, въпреки че промените са необходими. В някои ситуации картата може да предвещава предстояща временна раздяла, а понякога и постоянна – началото на дело за развод.

В най-добрия случай, обърнатият Съд предвещава досадни домакински задължения, които развалят настроението.

 

Карта Таро Страшният съд: Значение в ситуация и въпрос

Директна позиция

В изправено положение карта Таро Страшният съд обикновено показва предстоящото придобиване на желаното. Ако е зададен въпросът за постижимостта на дадена цел, отговорът трябва да се тълкува като „да“. Карта Таро Страшният съд може да предвещава подобрение в материалното благосъстояние, повишение, успех на започналия бизнес и дори получаване на добра оценка на изпит. Във всеки случай ще говорим за всяка промяна в живота на човек, която ще обърне ситуацията в негова полза.

Понякога картата в права позиция показва необходимостта от по-нататъшен напредък, да разрешите стар проблем с някой от вашите близки приятели.

Има и минус – карта Таро Страшният съд не вещае добро за здравето. Има възможност за обостряне на стари заболявания.

 

Обърната позиция

Карта Таро Страшният съд в обърната позиция не изключва успешното разрешаване на ситуацията, но посочва, че това няма да се случи твърде скоро и ще изисква значителни усилия. Причината ще бъде появата на много неблагоприятни обстоятелства, с които ще трябва да се справите. Положителната страна на тази ситуация е натрупването на опит, но е по-добре да не разчитате на бърз успех.

Възможни са всякакви объркващи ситуации, в които трудностите ще възникват от нищото. По-добре е да не се занимавате с чужди пари или големи инвестиции. Опитайте се да избегнете и адвокатите – противно на името си, карта Таро Страшният съд не вещае нищо добро за успеха в съда. Понякога обърнатата карта може да бъде и сигнал за предстояща неприятна среща с човек от миналото.

По отношение на здравето обърнатата карта Таро Страшният съд не е по-добра от директната – предвещава неговото влошаване. Ако човек е болен, възстановяването ще се забави; пациентът може дори да се влоши значително.

 

Карта Таро Страшният съд: Значение като карта на деня

В деня, в който ви се падне карта Таро Страшният съд, можете да разрешите всеки проблем и няма значение дали е възникнал вчера или преди десет години. Всичко може да се оправи дори от само себе си. Но човек трябва да бъде внимателен, за да улови подходящия момент за действие. Ако се получи, успехът е гарантиран. При определянето на правилното решение трябва да разчитате изключително на себе си, на собствения си вътрешен инстинкт.

 

Карта Таро Страшният съд: Съвет на картата

Промените в живота са неизбежни и не трябва да се страхувате от тях. Просто трябва да сте сигурни в правилността на собствения си избор. Не се обезсърчавайте от факта, че в миналото е имало чести неуспехи. Преходно е, случват се и добри, и лоши неща и това не може да се промени.

Трябва да се доверите на собствения си ум и сърце и да се движите в избраната посока, бавно, но без да спирате. И трудностите ще бъдат преодолени.

2761

Similar Posts