Астрология

Карти Таро: Карта Таро Свят/Вселена

Карта Таро Свят, Вселена

Директна позиция: Свобода, триумф, постижение, призвание

Обратно: застой, страх от промяна, несъвършенство, липса на опит

Свят, Вселена

 

Карта Таро Свят/ Вселена: Общо значение

 

Директна позиция

Карта Таро Свят/ Вселена е олицетворение на късмета и удовлетворението. Човек под влиянието на картата ще изпита чувство на радост и хармония. Той ще се радва не само на почивка, но и на работа. Карта Таро Свят/ Вселена говори сама по себе си, че човек трябва да се примири със света около себе си. Тя е изпълнена с положителна енергия, сякаш човек придобива личен рай, постига дългоочаквана и жадувана цел. Освен това карта Таро Свят/ Вселена може да показва, че определен жизнен цикъл е приключил или нещо е реализирано.

С тази карта човек ще почувства пълна победа дори в най-трудните и рискови ситуации. Не е изключено и реализиране на печалба, получаване на наследство. Всички проблеми ще бъдат разрешими, добрите хора ще бъдат привлечени, а лошите хора някак си ще изчезнат, здравето ще бъде възстановено.

Късметът в съдбата ще се появи сам, дори не е нужно да полагате максимални усилия за това. Човек ще постигне всичко, за което досега е могъл само да мечтае. Той ще почувства удовлетворението, че пъзелът се е подредил в една-единствена картина.

 

Обърната позиция

Обърната карта Таро Свят/ Вселена може да се тълкува като бездействие, подчинение на човек, който с пасивно отношение очаква положителни промени от съдбата. Под влиянието на картата той едва ли ще постигне целта си, тъй като е свикнал да върви по течението. По правило тази карта се пада на мързеливи натури.

В повечето случаи човек с тази карта получава справедлива награда за грешните си действия и преценки. И дори ако добрият резултат от работата му вече е в ръцете му, идва време на отсрочка. Той може да изпита състояние на апатия, депресия, разочарование и неговата упоритост изобщо няма да доведе до желаните резултати.

Обърната карта   Таро Свят/ Вселена показва, че човек се сблъсква с идеята, че успехът не идва просто така, необходимо е да пожертвате или пожертвате нещо. В кръга на хората, с които човек общува, може да има недоброжелатели и те ще му създадат много неприятности.

Карта Таро Свят/ Вселена: Значение в любовта и отношенията

 

Директна позиция

В една връзка има живи, искрени чувства и топлина. В този случай не говорим само за добър и приятен партньор, а за човек, който с увереност може да се нарече негова сродна душа. Само с такъв човек можете да почувствате радост, мир, любов и увереност в бъдещето. За такива двойки казват: „те живеят в съвършена хармония“.

Карта Таро Свят/ Вселена се характеризира с плътско удоволствие. За самотен човек тази карта може да означава, че много скоро той ще срещне съдбата на живота си. Точно така, защото светът не приема курортни романси и несериозни флиртове. В отношенията се наблюдава хармония и взаимно разбирателство, всякакви противоречия са разрешими.

 

Обърната позиция

Отношенията са в застой. Човек започва да мисли за недостатъците и достойнствата на своя партньор в живота. Започва да му се струва, че е прибързал с избора, че е издигнал партньора си на пиедестал и го е идеализирал. Той започва бавно да се освобождава от илюзиите си. Може би по-късно ще изпита чувство на разочарование, но все пак ще бъде по-добре, отколкото да продължава да се самозалъгва през цялото време.

В името на любовта човек е готов на жертви. Но ако започне да мисли, че любимият му човек не му е толкова скъп и не е готов да накърни себе си в нещо заради него, тогава връзката приключва.

 

Карта Таро Свят/ Вселена: Значение в ситуация и въпрос

 

Директна позиция

Карта Таро Свят/ Вселена обещава шеметен успех. Човек ще постигне всичко, за което само е мечтал. Всичко замислено ще се сбъдне, проектите очакват щастлив край. Той ще постигне дори най-високите цели и ще потвърди правилността на действията си. Спокойно може спокойно да се довери на възгледите си при обстоятелствата и едва ли някой друг може да се справи с това по-добре от него.

По принцип карта Таро Свят/ Вселена се пада на онези хора, които вече са решили дейността си, знаят какво искат от живота. Това са целеустремени натури, които са способни да постигнат високи резултати дори в чужбина.

 

Обърната позиция

Карта Таро Свят/ Вселена предупреждава за трудности и препятствия. И те могат да се случат заради това, че човек е муден и се поддава на съмнения. Той може да бъде измъчван от угризения на съвестта дълго време, което също ще се отрази пагубно на много неща.

Сред обкръжението му може да има нечестни хора (колеги, ръководство) и интриги, които се плетат зад гърба му. Но не мислете, че карта Таро Свят/ Вселена е отрицателна, защото не е така. Дори и в обърнато положение тя свидетелства за това, че много трудности са преодолими. И ако човек се стреми към нещо, той със сигурност ще постигне целта си.

 

Карта Таро Свят/ Вселена: Значение като карта за деня

На този ден повече от всякога човек усеща сила и хармония със света около себе си. Той може напълно да се наслади на този ден, на неговите спокойни и благоприятни очертания. Ще му се струва, че всичко върви както трябва или просто не придава значение на някои препятствия. Ако човек има нужда от място, където да намери подслон, тогава карта Таро Свят/ Вселена ще насочи човека към тази стъпка.

Той ще се почувства щастлив и това може да бъде свързано с приятелство, любов, нов дом.   Ще си свърши работата перфектно. В отношенията с колегите ще постигне искреност и хармония.

 

Карта Таро Свят/ Вселена: Съвет на картата

Не бива да се задоволявате с малкото, трябва да потърсите своето призвание. Само активните и инициативни хора ще бъдат по-щастливи от другите. И ако човек се стреми към високи резултати, тогава той просто не може без тези качества. Няма нужда да се оплаквате от проблемите си. Те няма да отидат никъде и няма да изчезнат. Покажете своята смелост, увереност в успеха, бъдете мили и щедри към хората.

Вземете всичко от живота, това, за което сте мечтали дълго време. Дори и да изглежда, че всички добри неща вече са се случили в живота ви, не спирайте, търсете други цели и се стремете да ги реализирате.

15440

Similar Posts