Астрология

Карти Таро: Карта Таро Умереност

Карта Таро Умереност

Изправено положение: баланс, равновесие, компромис, приятелство, доверие

Обратна позиция: фанатизъм, ограничено мислене, нестабилност

Умереност

Карта Таро Умереност: Общо значение

 

Директна позиция

Карта за късмет, характеризираща красота, радост, мир и хармония, светлина и възстановяване. Карта Таро Умереност има благоприятен ефект върху човек и неговите дейности. Човек трябва да премине през някакъв вид изпитание.

Благодарение на карта Таро Умереност, разногласията и напрегнатите ситуации ще протичат в по-спокойна форма. Независимо от обстоятелствата, можете да разчитате, че всичко ще се успокои и ще се изясни. Няма да има отчаяние. Ако нещо е изглеждало недостижимо, сега то ще се случи много скоро. Но основното е  човек да прояви своето търпение и самоконтрол. Карта Таро Умереност предполага адаптиране и компромис, смирение и доверие.

Човек под влиянието на тази карта действа като миротворец или посредническа връзка, изглаждайки различията. Готов е да решава проблемите на други хора, знае как да бъде състрадателен и има философско отношение към живота. Като правило запазва вътрешна хармония и спокойствие.

 

Обърната позиция

Обърната позиция на карта Таро Умереност показва липса на хармония и баланс. Това може да се дължи на проблемен брак, разпад на отношенията или неприемливо партньорство. Действията на човек могат да бъдат много необмислени. Не е изключено прекомерното разпиляване и раздразнителност. Човек ще харчи не само пари, но и собствените си сили.

Обърната карта Таро Умереност показва, че човек става неуравновесен и е много важно да се възстанови умереността му. Картата предупреждава, че предстоят много неща едновременно, които няма да могат да се съчетаят. Такъв тест няма да бъде издържан, просто няма да има достатъчно сила.

Вероятен е грешен подход към хората и грешни преценки. Човек ще е твърде емоционален и избухлив, а настроението му често ще се променя. Действията му могат да се окажат напълно непредвидими. Ще му е трудно да учи, овладявайки нова информация.

 

Карта Таро Умереност: Значение в любовта и отношенията

 

Директна позиция

Карта Таро Умереност се характеризира с мир и хармония, доверие и взаимно разбирателство. Между партньорите има много хармонични и спокойни отношения. Картата Таро може да означава семейно щастие в бъдеще или да показва, че семейството ще преживее щастливи събития в живота. И тези събития определено ще оставят положителен отпечатък върху съдбата на всяко от тях.

Благодарение на тази карта семейството ще има по-силни връзки и ще стане по-сплотено. За този човек, който все още не е срещнал своята сродна душа, тази карта ще донесе ново запознанство. Човекът ще се окаже много близък по дух, дори темпераментът и възгледите ще съвпаднат.

 

Обърната позиция

Обърнатата позиция на карта Таро Умереност показва, че в отношенията ще има конфликти, когато и двамата партньори няма да правят отстъпки, да покажат своята избухливост и агресия. Един от партньорите /или и двамата/ ще се държат неразумно, предубедено и неуравновесено. Картата предвещава кавги, недостойно поведение, до развод. В отношенията няма хармония и взаимно разбирателство, нежност, а понякога и интимност. Хората, близки един до друг, се отдалечават. И ако могат да проявят малко търпение, тогава всичко би било  съвсем различно.

Просто трябва да погледнете зад себе си отвън, за да стигнете до консенсус.

 

Карта Таро Умереност: Значение в ситуация и въпрос

Директна позиция

Карта Таро Умереност ще помогне на човек да покаже дружелюбието си във всякакви ситуации. Той ще може да приема преценките на други хора с достойнство, да намира компромиси. Няма егоистични конфликти и разногласия. Човек няма да се суети и да се бори за власт. Той ще има отлични отношения с отбора и ще бъде неговият основен миротворец.

Карта Таро Умереност описва ситуация, в която двама любящи хора предпочитат уравновесеност и добронамереност в една връзка, отколкото да бъдат увлечени от низки страсти. Картата казва, че е дошло времето за разрешаване на всякакви проблеми, както в кариерата, така и в любовта.

 

Обърната позиция

Човек е способен на най-неочаквани действия, които могат да се осъществят в груба форма. Под влиянието на тази карта могат да възникнат много ситуации, които могат да причинят душевни рани, чувство на отчаяние и разочарование. В работата – конфликти, в семейството – също не всичко ще е добре. Често най-близките хора се нараняват един друг.

В момента, когато е необходимо да проявите състрадание и милост, ще покажете пълното си безразличие към обстоятелствата. Ще се сблъскате с конкуренция и неуспешни партньорства. Карта Таро Умереност в обърната позиция говори, че човек не е в състояние да преценя правилно хората.

 

Карта Таро Умереност: Значение като карта за деня

Този ден наистина може да се нарече вълшебен. Човек ще има нови открития и събития в живота си, ще се случи нещо, свързано с творчеството. Може би човек ще може не само да подобри живота си, той ще помогне по някакъв начин на други хора, ще се радва да реши проблемите им.

Ако има проблеми в любовната връзка, тогава лесно ще се оправят днес. Няма да има друг ден като този, не пропускайте момента! Само днес можете да изгладите острите ръбове и да се помирите с половинката. И ако някой реши да предложи брак на любимата си – направете го, тя ще се съгласи.

 

Карта Таро Умереност: Съвет на картата

Необходимо е всеки започнат бизнес да се доведе до края, така че впоследствие да няма големи трудности. Много е важно в този момент да останете спокойни и уравновесени, да сте в хармония със себе си и другите. Не бива да доказвате на никого своята теза и да спорите.

Дори ако пред човека има много сложни задачи, той ще може да им намери оригинално решение, защото е в състояние да създаде нещо уникално. И ангелът пазител винаги ще бъде на негова страна. Той ще му помогне да изпълни живота си с дълбок смисъл, дружелюбие, разбиране, търпение. Доверете се на съдбата.

2765

Similar Posts