Новини и анализи

Ким Чен Ун ръководи военна демонстрация с нов тип танкове, докато Южна Корея заявява готовност за елиминиране на лидерите на Северна Корея при война

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун ръководи военна демонстрация с участието на танкови части, при което беше представен нов тип основен боен танк, съобщава „Ройтерс“. Той изрази удовлетворение от успешното представяне на този нов танк и подчерта необходимостта от организиране на интензивни учения, симулиращи реална война, за подобряване на бойните способности на войските.

Военното събитие имаше за цел да провери бойните способности на танковите екипажи и да ги запознае с методите на бойни действия при различни тактически мисии. Ким Чен Ун подчерта необходимостта от подобрение на оперативните способности на войските с цел ефективност в бойни ситуации.

Същевременно с това, Южна Корея обяви, че е в готовност да елиминира лидерите на Северна Корея при война. Въоръжените сили на Южна Корея трябва да са готови да действат бързо и ефективно в случай на военен конфликт със Северна Корея.

3
ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ на ADMIRALBG.NET

Вижте още:

Similar Posts