Астрология Хороскоп

Китайски хороскоп за седмицата от 10 – 16 юли 2023

Китайски хороскоп 10-16.07.2023

Седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. обещава да бъде вълнуваща за всички, които се интересуват от китайска астрология. Според източния хороскоп, този период ще бъде изпълнен с енергия и възможности за всички знаци на зодиака. Нека да видим какво ни очаква в близко бъдеще.

 ЛУД КЪСМЕТ

Астрологичен съвет

Нумерологична прогноза за седмицата 10 -16.07.2023

Китайски хороскоп за седмицата от 10 до 16 юли 2023

10 юли (понеделник) – Ин Земята на Змията

Началото на седмицата, въпреки реномето си, обещава да бъде много успешно и изпълнено с положителни очаквания. Енергията благоприятства всеки, който реши да започне нещо ново и правилно. Препоръчително е да не отлагате и да използвате енергийната почивка, за да направите нещо приятно за себе си.

 

Понеделник е идеален за планиране на различни „стартове“: обучение, лечение, ремонт или ремонт, както и нова работа. Можете да подпишете документи, за да започнете свой собствен бизнес, да се запознаете с нови хора и да започнете вълнуващи взаимоотношения.

 

В понеделник обаче не е препоръчително да правите дълги разходки с лодка и като цяло да се занимавате с вода. Също така си струва да избягвате копаене на дупки и канавки, тъй като това може да навреди на вашето благосъстояние.

 

11 юли (вторник) – Ян Метал на коня

Но предстоящият вторник ще бъде напълно противоположен на предишния ден: това е ден на активност и продуктивност. Въпреки че енергията ще бъде минимална, а желанието за правене на бизнес – нулево, не трябва да се отпускате.

 

Вторник не е идеален ден за планиране на сериозни и енергоемки задачи. Ако все пак ви се наложи да работите, имайте предвид, че ще трябва да разчитате изцяло на средствата и силите си.

 

Денят е неблагоприятен за посещение на лечебни заведения, започване на лечение или диагностични процедури.

 

12 юли (сряда) – Ин Метал на козата

В сряда напрежението малко ще спадне. Енергиите ще бъдат стабилни, макар и проникнати от твърдост (метал и земя). В такъв ден ще искате да продължите напред, да мечтаете, да творите и да изразявате себе си. Ще бъде чудесно да прекарате време в мислене и планиране на вдъхновяващи и ползотворни неща за бъдещето.

 

Средата е идеална за дейности, свързани с подготовка за нови постижения и планиране на бъдещи пътувания. Ако ви предстои голяма покупка, сряда е най-доброто време да търсите изгодни сделки. Пазаруването като цяло ще бъде много благоприятно през този ден.

 

13 юли (четвъртък) – Ян Вода на маймуна

Четвъртък е денят, в който можете да пуснете всичко, което вече не ви служи, и да го направите сами, за да предпазите енергиите от намеса. Този ден е наситен с енергията на пречистването и затова всичко старо и остаряло ще бъде безмилостно изхвърлено от живота ви.

 

Най-добрият начин да оползотворите четвъртък е да планирате дейност, която отговаря на енергийното настроение за деня – чистене във всеки смисъл. Почистете къщата си, подредете, отървете се от токсичните връзки.

 

Препоръчително е да направите поне едно от горните, в противен случай силите на пречистването ще вземат всичко в свои ръце. В четвъртък има голям риск от загуба на пари и документи.

 

14 юли (петък) – Ин Вода на петел

Петък, като ден с изненади, може да донесе интересни изненади, но може би не всички ще са приятни. Енергиите на този ден могат да нарушат вашите планове, да поставят препятствия по пътя на тяхното изпълнение и да създадат някои бариери.

 

Това е чудесно време за неформални срещи с приятели, уютни събирания, посещение на кино или театър, както и за разходки сред природата. Не се препоръчва да започвате сериозно лечение в петък, сватбите и годежите също могат да претърпят някои трудности и недоразумения. По-добре е да отложите големите пътувания, преместването и началото на ремонт за друга дата.

 

15 юли (събота) – Дърво Ян на кучето

Събота носи малко почивка от нестабилността на последните дни, благоприятно време е за изграждане на отношения. Комбинацията от енергии предполага, че съботата трябва да бъде посветена на срещи, срещи и искрени разговори, както и обяснения в любов.

 

Тъй като в събота преобладават енергиите на Земята, е добре да се организират вечери, празненства и домашни партита. За хората, които имат Дракон в картата, събота може да донесе някои проблеми и несъответствия. Не бива да възлагате твърде големи очаквания през този ден и да сте готови за разочарование.

 

16 юли (неделя) – Ин Дърво на прасето

Неделя ще бъде ден, пълен с лекота и забавления. Мнозина ще почувстват прилив на ентусиазъм, ще видят светлината в прозореца и ще видят перспективата пред себе си. Енергиите на този ден ще допринесат за покълването на всичко ново и вдъхновяващо.

 

Използвайте неделя, за да планирате най-важните събития, които са от значение за вас. Този ден е благоприятен за сватби, годежи и церемонии по предложение за брак.

4305

Вижте още:

Similar Posts