Езотерика

Кодекс за поведение на гробището: Магьосник обяви важни правила за поведение на гробището

Правила за поведение на гробище

Как да се държим на гробище? Нека видим мнението на магьосниците.

Какво означава правилно поведение на гробище? Това означава, че има специални закони, които всеки трябва да спазва. Защото неспазването може да има тъжни последици.

Много хора са засипани от нещастие и проблеми именно заради нарушаването на тези правила за поведение на гробището.  

Отиваме при починалите си роднини и познати на гробището, за да почетем паметта им. Обикновено това са предварително планирани пътувания, така че можете да се подготвите предварително на спокойствие.

 

 

Кодекс за поведение на гробището – подгответе се правилно за пътуване до гробището

На първо място, обърнете внимание на дрехите си. Може би ви подхождат къси поли и модерен коралов цвят, но… Не отивате да се показвате, а да почетете мъртвите. Подходящи са черно-белите дрехи. Черното е за предпочитане, тъй като се смята и за траурен цвят. Ако ви е трудно да намерите подходящи дрехи в тези цветове, тогава просто не се обличайте ярко. Мъртвите не обичат ярките цветове. Изберете приглушени цветове.

Също така, краката ви трябва да са напълно покрити – най-подходящото облекло е панталон или дълга пола. Това не е мода, това е правило за поведение на гробищата. Точно този момент е фатален за мнозина. Краката ви трябва да са напълно покрити!

Никога не носете отворени обувки за пътувания до гробището. Винаги избирайте само затворени обувки, дори ако навън е горещо. В краен случай вземете със себе си сменяеми затворени обувки, които да сложите преди да влезете в гробището и да ги събуете веднага, когато излизате от него.

 

Най-лесният вариант за спонтанни посещения на гробището, когато сте със сандали, е да поставите обикновени калцуни за обувки или найлонови торбички върху обувките си.

 

Защо затворените крака и стъпала са неоспоримо правило за поведение на гробището? Това е свойство на света, свойство на мъртва енергия, за която мнозина са чували, но много не я използват. „Мъртвият дърпа живите.“

 

Това означава, че мъртвата земя, праха от мъртвата земя, утаявайки се върху вашето тяло, води до наслояване на мъртва енергия върху вашето живо. Тайната се състои в това, че живото рано или късно става мъртво, но мъртвото никога не става живо. Следователно, тази енергия ще въздейства според естествените си свойства.

 

Обикновено такова налагане на мъртва енергия върху жив човек води до заболявания на последния. -често страдат краката – тежест, умора, конгестия (в циркулацията на кръвта и лимфата в краката).

 

Но най-общо казано, мъртвата енергия се отлага поради гравитацията си в трите по-ниски енергийни центъра (чакри), като симптомите могат да съответстват на смущения в работата на всеки от тях. Не носете у дома гробищната пръст с обувките си!

 

Свалете обувките си до входната врата, почистете ги от мъртвата пръст и след това донесете обувките у дома. Не е трудно и ще защитите себе си и вашите близки от неприятности.

 

Кодекс за поведение на гробището – обърнете специално внимание на косата си

В древни времена е било обичайно да се покрива главата с шал, преди да се посети гробището. Това също не е от почит към модата, а действие, което има разумно обяснение. Има особен вид увреждане, когато биологичният материал на човек (коса, нокти, изпражнения и др.) е донесен и оставен на гробището.

 

Какво общо има това с връзването на носна кърпа в косата? Да речем, че космите ви паднат до гроба. Какво ще се случи? Стартира се определен механизъм (същият, който магьосниците използват за нанасяне на вреда).

 

Последствията са, че мъртвият, на чийто гроб е паднал косъм, получава достъп до вашата глава, съзнание, ум. И може да повлияе на вашите мисли, да ви „шепне“ нещо и така нататък; най-тъжната последица от това, което може да се „спечели“ по този начин е съответната психиатрична диагноза с всички произтичащи от това последствия.

 

Освен това, има магии, за направата на които косата на жертвата се поставя на гроба във формата на кръст. Това променя съдбата на жертвата в негативна посока. Затова бъдете внимателни.

 

Същите мерки за сигурност важат за всеки друг биологичен материал – не плюйте върху мъртва земя и не ходете до тоалетната на гробището.

 

Дори да има тоалетна на територията на гробището, там също не трябва да се ходи.

Не взимайте от земята нищо. Каквото и да е. Това нещо е било изхвърлено с причина. Този, който го прибере, прибира със себе си всяка болест, бедност и нещастие на този, който го е хвърлил. Веднъж стъпил в съзнанието ви, предметът ще работи и има да се чудите откъде са ви се стоварили беди на главата. Беди от всякакво естество.

 

 

 

Кодекс за поведение на гробището –  ходете по специално направени пътеки до гробището, не стъпвайте върху гробовете, не ги прекрачвайте

 

Това никак не се харесва на мъртвите. Бъдете внимателни, особено когато си проправяте път през гробището в снежно време.

 

Идвайки на гробището, освен всичко друго, хората се грижат за гробовете на своите близки, почистват ги и ги поддържат спретнати. Но, обърнете внимание – мъртвите не обичат, когато им отнемат това, което им принадлежи.

 

Ето защо, преди да оплевите трева на гроба или да премахнете друг боклук, обяснете на починалия си роднина, че правите това, за да поддържате чистота, нищо повече. И ако вземете нещо, дайте друго в замяна. Когато вземете счупена ваза, не забравяйте да я смените с нова и т.н.

Случва се на гробището да изпаднат от ръцете ключове за кола или кутия цигари. Тоест просто сте изпуснали нещо, от което се нуждаете, на мъртвата земя.

 

Според законите на гробището това паднало нещо вече не е ваше. Ето защо, ако не ви е жал да се откажете от паднала кутия цигари, оставете я там, не я вдигайте. Ако това е телефон, ключове за кола или нещо друго, от което се нуждаете, тогава вземете падналото, но това оставете нещо друго в замяна. Най-добре е да са сладки или друго лакомство.

 

Обикновено хората носят със себе си парцали на гробището, за да изтрият паметника от мръсотия и прах. Тези парцали не трябва да са ваши лични стари и вече ненужни вещи за вас.

Не мийте паметниците с вашите гащи или чорапите на живите си роднини!

Това правило за поведение на гробището важи и за други вещи, донесени от дома. Не вземайте метла за почистване на територията от дома, тъй като е стара и ненужна. По-добре купете нова метла специално за гробището и я оставете там. Като цяло не вземайте неща за гробището от дома.

 

Вземете обратно със себе си всички неща, които сте донесли със себе си от гробището. Не оставяйте предмети, съдържащи вашия биологичен материал, на мъртва земя, не изхвърляйте отпадъци.

 

Ако вземете нещо по някаква специална причина, оставете нещо в замяна; в противен случай ще заплатите скъпо.

 

Често се случва гробището да има източници на вода – кладенци или чешми. Използвайте тази вода за почистване на гроба, поливане на цветя и растения в гробището. Не трябва да пиете такава вода или да се миете с нея, за тези цели носете вода със себе си от вкъщи.

 

 

На гробището се дръжте уважително и умерено. Уважително към мъртвите и умерено по отношение на собствените си емоции. Мъртвите не обичат бурните прояви на емоции. Вашият плач или смях се възприемат от тях по различен начин. Мъртвите губят собствените си емоции много бързо, дори ако са били изключително емоционални приживе.

 

Буквално година по-късно от емоциите на починалите са останали само спомени за тях, но не и самите преживявания или чувства. Трудно е за разбиране, но трябва да избягвате да се смеете или да плачете.

Овладейте се, намерете начин да обуздаете емоциите си, съберете цялата си воля в юмрук и пуснете починалия любим човек, пуснете го. Разберете, че вашите сълзи и стенания го задържат (а понякога не само неговия дух (енергийна обвивка), но и душата му, ако не си е отдъхнала).

 

Страданието и стенанията са неприемливо поведение на гробището, защото тези емоции могат да накарат мъртвите да вземат живите със себе си в буквалния смисъл на думата.

1553

Similar Posts