Във форма Здраве

Когато душата съсипва тялото: 10 вида физическа болка, причинена от емоционално страдание

физическа болка от емоционално страдание

Трябва да знаете това!

 1. Главоболие
  Главоболие или мигрена често са причинени от стрес. Ако страдате от хронично главоболие, трябва да отделите малко време за себе си възможно най -скоро. Облекчаването на стреса е ключът към облекчаване на главоболието!
 2. Врат
  Болката в шиятаобикновено означава нужда от прошка. Вземете прошка на друг човек или себе си. Мисленето за нещата и хората, които обичате, често е ключът към справянето с болките в шията.
 3. Рамене
  Болката в рамотое емоционален стрес, това основно означава, че носите всичко върху тях. За да облекчите този вид болка, споделете тежестта с близките си или помислете за други начини да се справите с емоционалния си проблем .
 4. Горна част на гърба
  Болката в горната част на гърба може да бъде причинена от липса на емоционална подкрепа. Трябва да излезете или да обсъдите чувствата си с партньора си, ако има такъв.
 5. Долна част на гърба
  Болките в долната част на гърба могат да показват финансови проблеми. Отпуснете се и се съсредоточете върху намирането на по -добър начин да управлявате финансите си или наемете финансов съветник.
 6. Лакти
  Болката в лакътя или ръката може да показва липса на гъвкавост.
 7. Ръцете
  Болката в ръцете може да означава липса на приятели. Трябва да отделите известно време за срещи с хора, опитвайки се да създадете нови приятели или просто за среща с колеги.
 8. Ханш
  Болката в тазобедрената ставаможе да бъде причинена от страх от промяна, движение или изчакване на важно решение. Направете избор и се опитайте да се придържате към него!
 9. Колене
  Болката в коляното може да означава, че мислите твърде остро за себе си. Трябва да разберете, че никой не е съвършен точно като вас. Отделете малко време за доброволчество, за да разберете, че всички сме равни и смъртни .
 10. Крака
  Не на последно място, болката в краката може да бъде причинена от депресия. Докато депресията е трудно да се победи, важно е да намерите нещо, което да ви прави щастливи и да работи за вас!
942

Similar Posts