Астрология Езотерика

Когато ЛУНАТА СБЪДВА МЕЧТИ: Най-успешните ДНИ ЗА СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ през СЕПТЕМВРИ 2023

Най-успешните ДНИ ЗА СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ през СЕПТЕМВРИ 2023

Луната има силно влияние върху всички сфери на живота. Използвайки енергията й, можете да правите много полезни неща и дори да правите желания. Важно е само да използвате правилно лунния календар, в който има няколко благоприятни дни, когато се изпълняват всякакви желания.

 

Фази на Луната през септември 2023 г.

1-14, 30 септември – намаляваща Луна

15 септември – новолуние

16-21, 23-28 септември – нарастваща Луна

29 септември – пълнолуние

 

Благоприятни дни от септември 2023 г., когато можете да сбъдвате желания

 

Най-важните неща през този месец е най-добре да планирате за 6, 7 и 13 число на месеца.

 

Най-добре е да си пожелаете нещо в полунощ, когато Луната се вижда ясно в небето. Колкото по-ясно е времето в този ден, колкото повече енергия ни дава Луната, толкова по-бързо ще се сбъдне вашето желание.

 

Пълнолуние

Пълната Луна винаги се е смятала енергийно за най-мощното небесно тяло, способно да упражнява магическо влияние върху хората. По време на пълнолуние енергията на небесното тяло е толкова силна, че може не само да повлияе на действията на хората, но и да им даде такъв прилив на енергия, че хората да получат това, което искат от Вселената.

 

През първия есенен месец на 2023 г. пълнолунието ще настъпи на 29 септември. Луната по това време ще бъде в знака Овен. Затова желанията ви могат да бъдат най-смелите и необичайни. Вселената ще помогне да ги реализирате.

 

Есенно равноденствие 2023 г.

Есенното равноденствие през 2023 г. ще настъпи на 23 септември в 09:49 ч. Изравнява се деня и нощта по цялата Земя. По това време Слънцето ще пресече небесния екватор и ще се премести от северното полукълбо към южното.

 

Смята се, че по това време Слънцето отваря вратите към небето и човек може да помоли висша сила за помощ.

Но преди това трябва да извършите различни практики за пречистване, да изхвърляте старите неща и едва след това да се обърнете към Вселената с молба.

 

Първият лунен ден на септември 2023 г

В лунния календар има още един важен ден, в който можете да сбъдвате желания и това е първият лунен ден. Новолунието ще настъпи на 15 септември 2023 г. Но тези дни имат необичайна особеност – те са много кратки.

 

Първият лунен ден ще продължи от 4 часа 40 минути до 5 часа 59 минути. Луната по това време ще бъде в знака Дева.

 

През това време е много важно да се настроите на положителна вълна, да започнете да отчитате нов етап от живота и да помолите Вселената за изпълнение на най-тайните си желания.

 

Как да сбъднем желание?

Има много начини да сбъдвате желания в благоприятни дни от лунния календар. Можете да използвате всеки от тях.

 

Единственото условие е пожеланията според лунния календар да се правят през нощта, когато Луната се вижда ясно на небето. Много ритуали се извършват точно в полунощ. Важно е предварително да вземете решение за метода и времето за правене на желание.

 

Често се използват ритуали, които включват писане на желания на лист хартия или произнасяне на специални думи. Трябва да обмислите текста предварително, а не да го четете от лист.

3050

Similar Posts