Любов и връзки

Когато женен мъж се влюби в друга жена – част 2: Как да разберете, че чувствата на женения мъж към вас са искрени

Когато женен мъж се влюби в друга жена - част 2

Влюбените мъже не се различават от момчетата, които в училище всячески се опитват да демонстрират своите достойнства пред момичето, което харесват.

Женените мъже не правят изключение.

Имате ли счупен лаптоп, проблеми със спешен доклад или пък трябва да преместите багажа си в другия край на града? Той винаги ще се притече на помощ и ще го направи с голямо удоволствие!

Дори ако лично не може да реши този проблем, ще използва чужда помощ – ще плати на техник, ще изпрати майстор, ще повери част от работата на друг колега и така нататък.

Той винаги ще търси причина да остане насаме с вас или поне около вас

Подобно на свободния и жененият мъж винаги ще търси причина да остане сам с желаната жена. Извиненията за това могат да бъдат много разнообразни: той ще започне да тича сутрин с вас, ако си падате по джогинга, ще посещава същото кафене по време на обяд (дори ако си носи домашна храна), активно ще ви помага с ученето (ако сте колеги или съученици) и други неща от този род.

Мъж, влюбен в друга жена, ще направи всичко възможно за да се срещне с нея, само и само да се наслади на нейното присъствие.

Основните показатели, че мъжът наистина е луд по друга жена са грижа, искрен интерес към всичко, което се случва около нея и внимание.

Болна ли сте? Спешна почивка в леглото и лекар! Седнете на работното си място половин ден – незабавно поръчайте чаша кафе и любимия си шоколад. Забравихте чадъра си в автобуса? Не се изненадвайте, ако днес получите нов като подарък, казват психолозите.

Жененият мъж ще направи всичко възможно за другата любима, стига тя да се усмихва за него! Ще се тревожи както за физическото й, така и за психическото й състояние.

Вербални и невербални знаци, че той ви обича

Жена, в която жененият мъж е влюбен, може също да обърне внимание на следните словесни признаци: как той говори с нея, какво засилва казаното и чутото и комуникацията му с други хора с обект на предполагаемо съчувствие.

Влюбеният мъж винаги влиза в диалог с жената, която го е запленила, дори и да е от категорията на мълчаливите хора. Ако няма как да говори с нея, може да прави това и чрез смс-и, имейли или чат, но контактът няма да бъде прекъснат.

Също така, в процеса на директна комуникация при физически контакт той подсъзнателно копира позата и речника на жената, която обича. Навежда се към нея (за да съкрати разстоянието), активно мимически отразява нейната история.

Ако жената говори за неприятни моменти от живота си, ъгълчетата на устните му потъват, главата му се накланя и по лицето му се чете искрена съпричастност. Мъжът реагира на радостни събития с щастие, пакости, искрена усмивка, смях и активни жестове.

Той ще се интересува буквално от всички подробности от живота ви: от ранно детство до любимия автор на книгата / актьора / цвета / музикалните ви интереси. Всяка дума, която казвате, се улавя в движение, а по време на разговора често се чуват уточняващи въпроси. Влюбеният мъж ще разказва само добри неща за себе си, като хитро ще избягва историите за жена си и децата си.

И още – ако един мъж е истински влюбен в друга жена, той активно ще демонстрира чувството си за хумор в нейно присъствие. Но без значение как се опитва да изглежда душата на компанията, той ще се отнася към специален представител на нежния пол с индивидуален подход. Попитайте приятелите си как той говори за вас: влюбеният мъж, споменавайки любимата си жена, винаги се усмихва, изглежда леко смутен или е по-емоционален, отколкото обикновено.

Част 1-Може ли женен мъж да се влюби силно в друга жена: Разлика между обикновено увлечение и любов

Част 3- Когато женен мъж се влюби в друга жена: Може ли един мъж да обича две жени едновременно

37023

Similar Posts