Любов и връзки

Кои са най-честите ceкc извинения на жените

izvineniya-na-zhenite (2)

 

Много често, когато са изморени или просто не се чувстват добре, за да избегнат ceкc със своя партньор, жените прибягват до така наречените ceкc извинения. В тази статия ще видим кои са най-често срещаните извинения, с които жените отказват ceкc .
1. ” Много ме боли главата” – Извинение, което спокойно може да оглави класацията и което жените използват откакто се е зародил света.

opravdaniya-na-zhenite

 

2. ” Сутринта трябва да ставам рано” – Това извинение обикновено върви с обръщане на гръб на партньора и унасяне в сладка дрямка.
3. ” Децата може да се събудят”, “Трябва да видя как са децата” – Несъмнено извинението с децата е едно от най-често срещаните и с него никой мъж не е в състояние да се пребори.
4. “Имам много работа, не сега!” – Всички знаем, че работата няма да избяга, но когато една жена не иска, просто трябва да се примирите и да не настоявате.

Izvineniya-na-zhenite

5. ” Ядосана съм ти, сърдита съм ти!” – Когато една жена използва това извинение, значи нямате никакъв шанс, дори и минимален. Просто се откажате!
6. “Трябва да си взема душ” – Това е само оправдание. Недейте да я чакате! След душа просто ще заспи.
7. ” Боли ме гърба и кръста” – Това означава ” Момента изобщо не е подходящ да правим ceкc ”.
Има естествено и много други извинения, които жените използват, но тези са класика! Чуете ли някое от тях, скъпи мъже, просто оставете половинката си една вечер да си почине. На следващата вечер ще останете изненадани,когато тя сама дойде при вас и ви отдаде цялото внимание, което заслужавате.

1515

Similar Posts