Астрология

Кои зодии ще имат ЛУД КЪСМЕТ през УИКЕНДА 2-3 декември 2023

Зодии с луд късмет през уикенда 2-3 декември 2023

Този уикенд – 2-3 декември 2023, е подходящ за пълноценна почивка само частично и с различна интензивност, така че е препоръчително предварително да си направите план за дейностите.

Събота, 2 декември 2023, е ден на спокойствие и плавна енергия, който предразполага към уединение и спомени от миналото – като цяло към пасивно забавление.

Неделя, 3 декември 2023, е ден на мощна енергия, така че има смисъл да го посветите или на активен отдих, или, въпреки почивния ден, на решаване на професионални въпроси.

 

3 зодии ги чака луд късмет през уикенда 2-3 декември 2023

 

Телец

Звездите горещо съветват Телците да вземат важно професионално или житейско решение, което досега са отлагали за по-късно. Точно сега ще възникнат благоприятни условия, за да се вземат предвид всички важни фактори. Само в този случай можете да разчитате на успех. В началото на следващата работна седмица ще бъде възможно да започнете изпълнението на плановете, с които е свързано вашето решение.

 

Лъв

През този уикенд Лъвовете могат да планират важно семейно събитие. Може да не е нещо грандиозно, но дори и нещо по-скромно пак ще бъде добре дошло, особено като се има предвид, че представителите на знака имат повече от сериозна причина да празнуват. Основното е да не каните неприятни хора на гости, дори ако имате кръвни връзки с тях – не бива да си разваляте настроението в такъв ден.

 

Скорпион

Скорпионите, които са най-мистичният знак от Зодиака, отново ще могат да се уверят, че в живота доста често се случват неща, които не се вписват в нашата обичайна материалистична представа за света. Това, което ще се случи с тях, ще бъде като чудото, което са чакали цял живот. Разбира се, събития за всеки от представителите на знака ще се развие различно в личен, финансов, жилищен или професионален план, но общото е, че това ще бъде началото на нов, в пъти по-щастлив период от живота им.

1304

Similar Posts