Астрология

Кои зодии ще имат луд късмет през уикенда 8-9 април 2023

Кои зодии ще имат луд късмет на 8-9 април 2023

Този уикенд – 8-9 април 2023, е противоречиво време, което е еднакво подходящо и неподходящо за релакс във формата, в която сме свикнали да го разбираме.

8 и 9.04.2023 попадат в един от най-трудните и опасни дни от лунния календар, когато психиката на всеки човек е особено уязвима и следователно реагира на всякакви прояви на външно зло.  

 

Събота и неделя, 8 и 9 април, ще бъдат подобни един на друг, като братя близнаци: те призовават към предпазливост и благоразумие, само по този начин ще бъде възможно да се избегнат изкушенията и опасностите, с които това време е изпълнено.

Енергията на тези дни е отрицателна, което ще се отрази предимно на комуникацията, следователно, когато говорите с хора – през уикендите те ще бъдат предимно роднини и приятели, трябва внимателно да обмислите всяка дума. Дори едно невнимателно изявление може да предизвика сериозна кавга.

От една страна, в тези дни девизът „моята къща е моята крепост“ ще е по-актуален от всякога. От друга – не е желателно да се отпускате този уикенд – трябва да се заемете с някаква работа, дори и да не е от голямо значение.

Кои зодии ще имат луд късмет през уикенда 8-9 април 2023?

 

Овен (21.03 – 20.04.)

Овните могат да разчитат на солидни финансови приходи, което ще ги направи богати хора. но последното ще се случи при едно условие – ако успеят да сдържат страстта си към прахосничество и да не харчат по-голямата част от получената сума за неща, без които могат. Разбира се, това ще изисква справедливо усилие на волята от представителите на знака, но си заслужава.

 

Дева (22.08 – 23.09)

На хората зодия Дева звездите силно препоръчват да се помирят с човека, с когото наскоро са се скарали, поради собствената си недискретност и глупост. Вероятно вече са съжалили двадесет пъти, че са запалили фитила, но се колебаят как точно да поправят нещата. Този уикенд ще създаде благоприятни условия за помирение и приятно съвместно забавление.

 

Везни (24.09 – 23.10)

Везните едва ли са единственият знак от Зодиака, който тези дни го очаква романтична среща с много приятни впечатления. Страстно обяснение в любов, а може би дори и предложение за брак! Времето ще покаже. А тези представители на знака, които няма да получат нито първото, нито второто, също не трябва да се отчайват, защото този уикенд звездите им предричат, че ще срещнат точния човек, когото да обичат до края на живота си.

4321

Similar Posts