Любов и връзки

Кой е ТОЙ: Мъжът, в който СИ СТРУВА ДА СЕ ВЛЮБИШ

Мъжът в който СИ СТРУВА ДА СЕ ВЛЮБИШ

Говорим за нещо повече от просто споделено легло за една нощ, повече от един поглед през стаята и повече от няколко съобщения, получени през уикенда. И така, кой е той – мъжът, в който си струва да се влюбиш?

Той е решителен и не се съмнява в нищо. Той задава по-малко въпроси, а дава повече отговори.

Той е този, който вече е готов за любов. 

Той няма да чака вие да напишете историята на връзката ви, а ще иска да го направите заедно.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, има сериозни намерения и затова копнее да стане най-добрият ви приятел. Той ще се среща с вас не само вечер или в петък, но и във вторник, неделя, настоява да е до вас и по време на семейната ви вечеря следващата седмица.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, знае как да се контролира. Той не очаква да го спасявате. И изобщо няма да се опита да запълни огромната празнота в себе си с ваша помощ. Той изобщо няма да ви използва.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, е наясно, че това което прави деня му по-добър, е просто вашето присъствие. Дори най-обикновените рутинни задължения не го притесняват по никакъв начин.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, знае, че не е нужно да го изпитвате и следите, за да се уверите в неговата надеждност. Той няма да ви остави да гадаете коя сте за него и коя ще станете. И не ви казва, че точно сега не е подходящият момент и няма абсолютно никакъв интерес към други възможни варианти.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, е вашият бъдещ най-добър приятел.  Ще искате да прекарвате цялото си време с него.

Той е човек, когото определено ще уважавате, ако работите заедно с него. Бихте му се възхищавали и ако не бяхте влюбени. Той ви говори директно и по същество. Не ви губи времето.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, ви кара да се чувствате значими. Той е готов да промени живота си така, че да го адаптира към вашите нужди.

С него няма да ви се налага да гледате внимателно звездите и знаците или да стоите будни до сутринта, опитвайки се да разгадаете тайното значение на последното му послание. С него няма да се чудите какво не харесва във вас.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, ще ви накара да се чувствате уверени не само във връзката, но и в себе си.  И ако имате нужда от време, той ще изчака. Той отлично ще ви разбере, ако имате нужда от повече свобода.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, е този, който се държи като ваш най-близък и най-верен приятел. Защото това е истинската любов. А не е само един момент на наслада в гореща нощ. Това не е просто привличане, не е някакво повърхностно чувство.

 

Мъжът, в който си струва да се влюбиш, е достоен за вашата любов.

Той е този, с когото ви се струва, че просто не може да бъде по друг начин.

Някой, който никога няма да ви накара да се съмнявате дали е достоен за вашата любов…

113

Similar Posts