Любов и връзки

Кой е твоят мъж: Три групи мъже, които жената среща по пътя си, но само една е от значение

кой е твоят мъж

Повечето от нас смятат, че срещата, подготвена от Съдбата, изглежда така – нещо вътре в нас сякаш щраква и веднага усещаме с всяка една фибра на тялото си, че това е Той. Този, отреден ни свише…

Но тъжната новина е, че нещото не просто щраква, а направо избухва бомба, връхлита ни стихия, която ни помита и нищо няма шанс да я спре. Усещането е толкова силно, че няма как да го подминем. Завладява от раз и ни кара да изгубим напълно контрол.

Но … при 95% от жените след подобни „щраквания“, бомби, стихии и както искате още го наречете, се оказва, че Той не е, този, когото сме чакали цял живот, а просто … лоша карма, която ни носи раздираща болка…

Как можете да разберете, че точно този мъж, от когото наистина се нуждаете и с когото ще се развиете и отворите като жена, е дошъл в живота ви?

Нека започнем с това, че без значение какви мъже влизат в живота ни, те не са случайни, те са ни необходими и много полезни, но идват с различни цели.

Можем условно да ги разделим на три големи групи

Първа група – мъже-учители

Те идват, за да ни научат на нещо и остават в живота ни точно докато урока не е преминат. Те могат да бъдат от всякакъв вид: добри, зли, женени, обичащи, контролиращи, прекъсващи личните ви граници, унижаващи  ви и т.н.

Могат да ви научат на самочувствие, вяра в себе си, защита на личните граници, изграждане на правилни отношения с мъжете.

Това може да бъде един мъж, а може и няколко с един и същ урок.

Ако жената е упорита, тогава такъв мъж й се дава като съпруг или просто за много дълго време. Но щом тя напусне сценария си и премине необходимия урок, този мъж напуска живота й, създават се всички условия за това. Защото предстои в живота й да влезе друг мъж и най-вероятно вече не за уроци, а за нормален, щастлив живот.

Втора група – кармични длъжници

Понякога в живота на жената влизат мъже, с които тя има кармичен дълг.

И в такава връзка или тя дава много, защото дължи нещо, или мъжът влага в нея много емоции, чувства, преживявания или дори средства, но у жената няма нито любов, нито нежност, нито топлина за него.

Понякога, знаете, как се случва – невъзможно е дори хората да се разделят, ако не са си дарили нещо. Затова те остават заедно, докато не направят това и най-накрая успеят да се „пуснат“ един друг.

Веднага след като се осъществи необходимата размяна на енергия (карма, пари, време, чувства), те вече могат да тръгнат самостоятелно всеки по своя път.

Често се случва една жена да обича, да се моли за определен мъж, да влага тонове енергия в него, мислейки, че това е Той. Но тя не може да спечели нищо с това, което постоянно отдава – нито физически, нито енергийно.

В подобни отношения просто трябва да се дистанцирате и да изпратите любов към този човек, продължавайки да живеете живота си, без да се заблуждавате, че това е Той.

Трета група – мъже за цял живот

Това е групата, от която се нуждаем. Мъжете за цял живот са тези, които ни изпълват, които ни дават нещо, които ни разкриват, с които трябва да живеем, да изграждаме семейство, да се развиваме.

Говорим за добър вариант за развитие и пълно разкриване на нашата женска природа.

Понякога една жена трябва да премине през предишните две групи, за да „узрее“ за такъв мъж.

Да, вярно е, че ние, жените, много често имаме незрели отношения с мъжете, просто защото не сме съгласни да преминем през уроците си и да чакаме необходимия момент в живота си, когато дойде това, от което се нуждаем.

И тогава жената или се съгласява с всеки мъж, или живее в собствените си илюзии и очаквания за принца на бял кон.

Важно е да помним, че достойният мъж ще дойде в живота ни но само, когато вече сме готови за него.   

2350

Similar Posts