Астрология

Кой зодии ще имат късмет през уикенда 25-26 февруари 2023

Зодии с късмет на 25-26 февруари 2023

Този уикенд може да бъде посветен на почивка, основното е да разберете, че в различните дни трябва да е различно: както пасивно, така и активно – във всеки случай това ще ви позволи да попълните силата си.

 

25-26 февруари 2023 са дни, които са коренно противоположни по отношение на енергията и ако първият ден трябва да бъде прекаран в тихо забавление, което ви позволява да бъдете малко мързеливи, то вторият е много подходящ за активно движение.

Кой ще има късмет на 25-26 февруари 2023?

 

Събота, 25 февруари, е ден за наблюдение, съзерцание и размисъл – както върху проблемите на Вселената, така и върху собствените си проблеми. Най-добре е да го прекарате на брега на някой водоем – например, край морето или поне река, докато гледате прибоя или течението. Това е прекрасна медитация, която ви позволява да се настроите към положителното. В този ден също е изключително важно да слушате интуицията си – тя не само ще ви подскаже как да постъпите в дадена ситуация, но и ще ви разкрие много тайни – както минали, така и настоящи.

 

За да не се вкиснете, в неделя, 26 февруари, трябва да започнете активната фаза на почивка – можете да се разхождате, да спортувате и дори да направите кратки пътувания. Струва си да запомните, че по това време думите имат специална сила: всичко, което човек казва, може както да му помогне, така и да бъде използвано срещу него.

Овен (21.03 – 20.04.)

Овните успяват – най-накрая! За разрешаване на дългогодишен проблем в отношенията с любимия човек или най-добрия приятел. Кавгата, започнала отдавна от представителите на знака и тровеше живота им през цялото време, може да бъде завършена само с признаване на вината. Тези, които могат да стъпят на гърлото на гордостта си и да се извинят, ще почувстват, че тежък камък е паднал от душата им.

Дева (22.08 – 23.09)

Девите ще могат да получат отговор на важен въпрос, който ги вълнува от доста време. Интересно е, че те няма да трябва да правят нищо за това: основното е да се обърне внимание на уликите, които подсъзнанието ще изпрати. Изглежда, че вече е уморено от факта, че представителите на знака не могат да съберат две и две, така че директно ще им даде знак.

 

Скорпион (24.10 – 22.11)

Скорпионите са може би най-щастливата зодия в наши дни, успехът ще ги съпътства във всички сфери на живота, но тъй като говорим за почивните дни, семейният живот ще излезе на преден план. Всичко, което напоследък тревожи представителите на знака, лека-полека ще започне да се утаява и проблемите ще се изпарят. Ще бъде възможно – поне за известно време – да се отпуснете и да си поемете дъх.

767

Similar Posts