Любов и връзки

Колкото по-силна е жената, толкова по-трудно й е да намери своя мъж

Силна жена

Има жени, които са създадени да побеждават. Те минават през живота с гордо вдигната глава и най-лошото, което може да им се случи, е да се свържат със слаб мъж. И тук не говорим за визия, нито за височина, мускули и прочие. Говорим за сила на характера.

Затова и тези жени изпитват трудности да намерят своя мъж.

Защото за тях не е важно да сложат просто халка, а да намерят своя победител. Някой, който ако не е по-силен от тях, то поне да е на същото ниво.

Понякога силните жени са склонни да направят компромис, дори да го играят по-слаби, отколкото са всъщност. И всеки път, когато свалят летвата, след това съжаляват горко!

 

Скъпи дами, не се задоволявайте с по-малко, отколкото заслужавате!

Няма как да скриете силата си и затова не се срамувайте от нея. Вашият Победител е някъде там и ви очаква! Не му търсете недостойни заместители, защото животът на силна жена със слаб мъж е истинско мъчение. Вие искате да чувствате до себе си опора, а се оказва, че вместо това, вие трябва да подпирате … цял живот…

Слабите мъже могат да стигнат до крайности, само и само да прикрият своята слабост. Те ще се опитват да изопачават, да обезценяват, да ви изоставят, когато стане напечено… Такива мъже просто не ви заслужават.

 

Силната жена не може да се подчини просто така, тя няма да склони глава пред всеки

Само Победителят може да я спечели, защото до него тя се чувства като истинска жена. Силната жена е естествена, не слага маски, не играе роли. Силната жена е необуздана.  Тя мечтае да бъде покорена, но само от Него – единственият избран.

Силната жена и да иска, няма как да прикрие силата си. Тя ще избие в най-неочаквания момент и ще направи на пух и прах слабия мъж.

Силната жена е жена – кралица, жена, създадена за крале, които могат да издържат нейната сила! Тя поставя Мъжа на трона, изкован от нейната собствена сила. Тя върви смело през живота, преодолява препятствия, побеждава… Защото просто знае друг път и ако мъжът до нея не може да бъде титан или великан, той няма да оцелее дори на половината път…

Не, тя не е жестока- тя ще даде всичко от себе си, дори живота си, ако трябва, но… само на Достойния.

 

Късмет е да имате тази жена до себе си

Тя е истинско богатство и мъжът до нея трябва да е наясно дар са поставили боговете в дланите му, поверявайки му я! На него – този, който е способен, този, който й е достатъчен, за да изживеят заедно отреденото им от Небето.

И Той ще бъде най-силен, ако Тя е близо до него.

 

Да, вярно е, че и силните жени имат път на развитие и просто трябва да го изминат. За да може някой ден, може би дори в следващия си живот, да срещнат Него. Този, с който ще бъдат истински победители. И който е достатъчно мъдър, за да ги оцени по достойнство.

Силната жена има с какво да се гордее

Силата, която тя е отгледала в себе си, й казва, че колкото по-силен е мъжът, толкова повече сила трябва да се инвестира в него, толкова по-силна трябва да бъде и самата тя до него.

Не крийте съкровището, което носите, не го пилейте – там, където никога не може да бъде оценено! Не! Оставете го ослепително да искри с всичките си цветове. Нека сигнализира силата ви, така че Той да я види. Да ви види такава, каквато сте.

Той няма нужда от игри, от преструвки… Той ще следва вашата сила и колкото по-голяма е тя, толкова по-щастлив ще е и той. Толкова по-възбуден и благодарен.

 

Никога не се задоволявайте с по-малкото – до кралицата може да има само крале!

1513

Similar Posts